Știri

Renault Clio are parte de un facelift ușor, la patru ani de la lansarea actualei generații

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Clio facelift - 2017
Renault a considerat că a venit vremea unui refresh aplicat familiei Clio, fapt pentru care astă ne-a fost prezentat noul Clio facelift. Modelul de clasă mică al francezilor a primit modificări estetice discrete, ceva mai multe posibilități de personalizare ale interiorului, dar și varianta de motorizare dCi 110, disponibilă până acum doar pe "fratele" de platformă Captur.
 
Astfel, noul Renault Clio facelift ni se înfățișează cu noi blocuri optice frontale care, în ciuda păstrării formei, au primit lumini de zi în forma literei C, dar și tehnologia full-LED Pure Vision. Ambele însă sunt pe lista de dotări opționale. Bara față este și ea modificată vizibil, cu grile ce se întind pe aproape toată lățimea sa. Modificate sunt și grilele ce găzduiesc farurile de ceață, dar și grila radiatorului ce încorporează logo-ul renault, de mari dimensiuni.
 
Partea din spate vine cu bara spate modificată ușor în zona sa inferioară, iar stopurile beneficiază de tehnologiile de iluminare cu LED.
 
Clienții vor avea la dispoziție în configuratorul noului Clio facelift încă patru nuanțe pentru caroserie (Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White și Iron Blue), dar și noi modele de jante din aliaj ușor.
 
Interiorul rămâne neschimbat ca și formă, Renault anunțând introducerea unor materiale noi sau posibilitatea mai largă de personalizare a elementelor cu rol estetic.
 
În standard noul Clio facelift va veni cu sistemul multimedia R&Go, opțional fiind disponibile sistemele Media Nav Evolution sau R-LINK Evolution. Clienții și mai pretențioși vor putea bifa în configurator și un sistem audio performant, furnizat de BOSE. Nu lipsește d epe lista de opționale nici sistemul automat de parcare  Easy Park Assist.
 
O noutate absolută în gama Clio o constituie și introducerea nivelului de echipare INTIALE PARIS, care oferă o culoare aparte pentru exterior (Givre Grey), volan și schimbător îmbrăcate în piele Nappa, scaune îmbrăcate în piele, dar și sistemul audio BOSE, farurile full-LED Pure Vision și lumin de zi "C-shaped", dar și R-LINK și Easy Park Assist.
 
Noutățile legate de motorizări sunt reprezentate d eintroducerea și în familia Clio a propulsorului dCi 110, dar și disponibilitatea benzinarului TCe 120 împreună cu o cutie de viteze manuală, cu șase trepte.
 
Noul Renault Clio facelift va putea fi comandat începând din această vară, primele livrări urmând a avea loc în luna Septembrie.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: