Știri

Renault KWID - un mini SUV destinat "aventurilor" urbane

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault KWID
Francezii de la Renault au prezentat astăzi cel mai nou model din portofoliul lor - un mini SUV de oraş botezat KWID. Situat în gamă sub Captur, noul renault KWID va fi lansat iniţial pe piaţa din India.
 
Având o lungime de doar 3.68 metri şi o lăţime de 1.58 metri, noul KWID se încadrează perfect în categoria SUV-urilor de buzunar, iar forma exterioară ne duce cu gândul la modelele Dacia. Partea frontală este inspirată oarecum de ceea ce vedem la Duster, silueta laterală "bate" spre Sandero, în timp ce garda la sol mărită "vorbeşte" în limba Stepway.
 
La interior regăsim instrumentele digitale de la Clio, iar sistemul Media Nav este cel regăsit pe maşinile Dacia. Controlat prin intermediul unui ceran tactil de 7 inch, acesta include sistem Bluetooth, navigaţie şi conexiune USB.
 
Încă nu se ştiu detalii legate de motorizări, noul Renault KWID fiind construit pe o nouă platformă dezvoltată de Alianţa Renault-Nissan - CMF-A. Francezii spun despre noua platformă tehnică faptul că va permite dezvoltarea unor modele viitoare situate în segmente diferite şi care vor împărţi mare parte din componente.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: