Știri

Renault se gândeste serios la proiectul Duster Pick-Up?

Fotocredit: 

Auto-TestDrive / George Ghiţă
Renault Duster Pick-Up
După ce în decembrie anul trecut jurnaliştii de la autoindustry.ro au publicat o serie de fotografii cu un model Duster Pick-Up produs în serie mică de către Dacia şi Romturingia pentru Petrom, oficialii francezi de la Renault declarau faptul că nu au de gând să lanseze prea curând un model similar, iar dacă o vor face acesta va purta sigla Renault şi nu sigla Dacia, fiind destinat unor pieţe din afara Europei (Brazilia, India sau Africa de Sud).
 
Se pare că Renault ia în serios acest proiect, dovadă fiind fotografiile făcute astăzi de Auto-TestDrive, care arată acelaşi model, dar care deja are un interior upgradat cu elemente din noua linie de design facelift de la Dacia şi care poartă sigla Renault pe volan. 
 
De asemenea, bena modelului este adusă la un stadiu mult mai avansat, faţă de ce se putea observa la maşina fotografiată în decembrie 2013, fotografiile noastre arătând o suprafaţă acoperită de plastic texturat, aşa cum întâlnim la majoritatea pick-up-urilor de serie.
 
Maşina surprinsă de către noi în fotografii avea numere speciale PROBE, folosite uzual de Dacia/Renault pentru testele de drum ce preced lansările unor noi modele de serie.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: