Știri

Seat va lansa în 2017 un crossover de segment B, situat în gamă sub Ateca

Fotocredit: 

Seat
Seat - crossover segment B
Seat a confirmat lansarea unui SUV de segment B, mai mic decât noul Ateca, acest lucru urmând a se petrece în 2017. Vestea vine chiar din partea președintelui Seat, Luca de Meo, cu ocazia unui eveniment desfășurat ieri la Barcelona.
 
Întâlnirea a reunit peste 2.400 de reprezentați Seat din 59 de țări, acestora fiindu-le prezentate toate noile modele ce urmează a fi prezentate în lunile următoare, precum și strategia de viitor a spaniolilor.
 
Cu toate că Seat nu trece prin cea mai bună perioadă anul acesta, fiind printre puținele branduri auto din Europa care au înregistrat scăderi ale vânzărilor, Luca de Meo este mai mult decât optimist în privința viitorului nu foarte îndepărtat, sprijinit fiind în atitudinea sa de lansarea pe piață a noului Ateca, în iunie anul acesta, dar și prin "prezentarea fratelui mai mic al lui Ateca, crossover ce va fi lansat anul viitor".
 
Noul Seat Ateca este deja un succes dacă ne uităm la mediul on-line, nu mai puțin de 7.2 milioane de internauțivizitând site-urile dedicate SUV-ului în țări precum Germania, Marea Britanie, Spania, Franța sau Italia. Dintre aceștia, peste 300.000 au configurat on-line un Seat Ateca.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: