SUV Seat

Noul SEAT Arona poate fi comandat și în România. Prețul său de start - 14.270 de EURO

SEAT Arona - preturi Romania
Noul SEAT Arona poate fi comandat începând de astăzi și în România, prețul său de start fiind 14.270 de EURO, TVA inclus.

SEAT a amânat desemnarea numelui viitorului său SUV plasat peste Ateca în portofoliu

SEAT Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco
SEAT a amânat desemnarea numelui pe care-l va purta viitorul său SUV de dimensiuni mai mari decât Ateca. Programată inițial pentru data de 15 octombrie, alegerea numelui dintre cele patru finaliste (Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco) va mai întârzia, pe fondul frămâtărilor politice din Spania generate de referendumul prin care se dorește independența Cataluniei.

SEAT a decis numele finaliste din care va fi aleasă denumirea noului său SUV similar ca dimensiuni cu SKODA Kodiaq

#SEATseekingName
SEAT a anunțat astăzi cele nouă denumiri dintre care se va alege numele final al noului său SUV superior ca dimensiuni actualului Ateca. Acestea sunt Abrera -- Alboran -- Aran -- Aranda -- Avila -- Donosti -- Tarifa -- Tarraco -- Teide.

Familia SEAT Ateca se mărește cu versiunea FR

SEAT Ateca FR
SEAT va completa familia SUV-ului Ateca prin versiunea FR, noul model urmând a copia "rețeta" consacrată de multă vreme de Leon. Noul SEAT Ateca FR ar trebui să mulțumească așadar clienții ce-și doresc o mașină cu aspect sportiv și care oferă prestații dinamice pe măsură.

SEAT va lansa în 2018 un nou SUV, plasat în gamă peste Ateca

SEAT - nou SUV lansat in 2018
SEAT vrea să profite din plin de imensul succes de care se bucură SUV-urile pe piața din Europa, confirmând faptul că în 2018 va lansa un model mai mare decât Ateca. Noul model va fi asamblat în fabrica VW de la Wolfsburg și va avea strânse legături cu recent lansatul Tiguan Allspace, dar și cu SKODA Kodiaq.

SEAT va renunța la monovolumul Alhambra și va lansa un nou ...SUV

Febra lansărilor de noi SUV-uri în curtea SEAT nu se va opri la Ateca și Arona, constructorul spaniol confirmând, prin vocea șefului de design Alejandro Mesonnero, lansarea unui nou model "de teren" în anul 2018. Lucrul și mai interesant este faptul că noul SUV va lua locul monovolumului Alhambra, al cărui viitor este serios pus sub semnul îndoielii.

Seat Arona va fi noul SUV de segment B al spaniolilor

Seat Arona 2017
Seat a confirmat oficial faptul că anul 2017 va marca lansarea unui nou crossover ce va purta sigla companiei spaniole, fiind anunțat și numele noului model - Arona. Alături de noua generație Ibiza și Leon facelift, noul Seat Arona va fi una dintre noutățile anului viitor și se dorește a fi un rival serios pentru "clasicii" Renault Captur, Nissan Juke sau Peugeot 2008.

Conceptul Seat Ateca X-Perience anunță un model de serie destinat aventurilor în off-road

Seat Ateca X-Perience
Spaniolii de la Seat nu se mulțumesc să ofere doar versiuni normale pentru noul SUV Ateca, anunțând premiera mondială a noului Ateca X-Perience, model ce se află însă la stadiul de concept și care va putea fi admirat la Salonul Auto de la Paris.

Seat va lansa în 2017 un crossover de segment B, situat în gamă sub Ateca

Seat - crossover segment B
Seat a confirmat lansarea unui SUV de segment B, mai mic decât noul Ateca, acest lucru urmând a se petrece în 2017. Vestea vine chiar din partea președintelui Seat, Luca de Meo, cu ocazia unui eveniment desfășurat ieri la Barcelona.

Seat va lansa anul viitor un crossover de clasă mică

Seat - nou SUV de clasa mica
Seat a publicat miercuri rezultatele sale financiare aferente anului 2015, ocazie cu care spaniolii confirmă apariția unui nou crossover în 2017, model ce va lupta în segmentul SUV-urilor de segment B.

VIDEO - Seat pregătește lansarea primului său SUV, Ateca

Noul Seat Ateca - teaser video
Barcelona, 10 februarie, ora 20:00 - SEAT va dezvălui primul său SUV din istorie. Nu suntem 100% siguri că se va numi Ateca, ceea ce este cert e faptul că niște copii de șapte ani l-au văzut înaintea noastră...

Noul Seat Ateca, primul SUV din portofoliul spaniolilor, va fi dezvăluit pe 10 februarie

Noul Seat Ateca 2016
Seat va dezvălui miercuri primul său SUV. Având toate șansele să se numească Ateca, noul SUV Seat va concura cu deja consacratele Nissan Qashqai sau Mazda CX-5 în segmentul compact al mașinilor cu cababilități de off-road ușor. Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.

Seat 20V20 - conceptul ce prefigurează un viitor SUV

Conceptul Seat 20V20
Seat a dezvăluit aseară, la Geneva, conceptul 20V20, studiu ce ne arată intenţiile constructorului spaniol de a lansa un SUV în următorii ani.

Seat va prezenta la Geneva conceptul unui SUV

Seat SUV teaser - 2015
Seat lucrează de zor la proiectului primului SUV din istoria sa. Până la automobilul de serie spaniolii vor veni la Geneva cu un nou concept ce prefigurează maşina de teren.
Subscribe to RSS - SUV Seat