Știri

SKODA Fabia a primit o ediție specială dedicată succeselor mărcii în raliurile din 2017

Fotocredit: 

SKODA
SKODA Fabia - editie speciala WRC 2 2017
Pentru a marca cel mai bun an din istorie în motorsport SKODA a pregătit o ediție specială dedicată modelului Fabia. Beneficiind de un pachet de performanță special și croită estetic în liniile consacrate de modelul de raliuri Fabia R5, ediția specială SKODA Fabia va fi fabricată în doar 1.300 de exemplare.
 
Sub capota modelului special va sta un propulsor 1.4 TSI de 125 de CP cuplat la o cutie de viteze DSG și care este capabil să accelereze mașina de la 0 la 100 de km/h în 8.8 secunde. Performanțele dinamice sunt susținute și de suspensiile sport ce sporesc manevrabilitatea pe viraje și coboară totodată garda a sol, dar și de sistemul de direcție ceva mai dur.
 
Imaginea sportivă este completată de jantele din aliaj SAVIO pe 17 inch (ce pot fi alese în nuanță de verde, alb sau negru), de scaunele sport sau de sistemul de evacuare.
 
SKODA Fabia - editie speciala WRC 2017
 
Pe lângă elementele sport, ediția specială SKODA Fabia va oferi în standard scaune încălzite, cameră video pentru marșarier, climatizare automată sau un sistem de infotainment Amundsen. Nu vor lipsi nici sistemul keyless-go, cruise controlul adaptiv sau senzorii de lumină și ploaie.
 
Din păcate România nu se numără pe lista celor 21 de țări europene unde va putea fi comandată ediția specială SKODA Fabia.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: