Skoda Fabia

Noua SKODA Fabia facelift spune adio motorizărilor TDI. Iată cu ce noutăți vine modelul de clasă mică

SKODA Fabia facelift 2018
SKODA a dezvăluit astăzi toate detaliile legate de noua Fabia facelift - modelul de clasă mică având parte de modificări minore la nivel estetic, de tehnologii noi, dar și de un portofoliu de motorizări din care lipsesc unitățile diesel TDI.

SKODA Fabia facelift va fi prezentată în luna martie, la Geneva

SKODA Fabia facelift - 2018
SKODA a confirmat oficial faptul că va dezvălui noua Fabia facelift în luna martie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Anunțul cehilor vine însoțit și o schiță ce ne redă fidel aspectul părții frontale a noii Fabia.

SKODA Fabia a primit o ediție specială dedicată succeselor mărcii în raliurile din 2017

SKODA Fabia - editie speciala WRC 2 2017
Pentru a marca cel mai bun an din istorie în motorsport SKODA a pregătit o ediție specială dedicată modelului Fabia. Beneficiind de un pachet de performanță special și croită estetic în liniile consacrate de modelul de raliuri Fabia R5, ediția specială SKODA Fabia va fi fabricată în doar 1.300 de exemplare.

Euro NCAP a realizat o nouă serie de teste

BMW Seria 2 Active Tourer - 5 stele Euro NCAP
Organizaţia Euro NCAP a publicat rezultate celui mai recent set de teste efectuat, "premianţii" seriei fiind noile BMW Seria 2 Active Tourer, SKODA Fabia, Nissan Pulsar, dar şi Tesla Model S. Renault Megane a fost retestat, obţinând de data aceasta patru stele în timp ce Suzuki Celerio a strâns doar trei stele.

Noua SKODA Fabia - detalii legate de motorizări

Noua SKODA Fabia - motorizari
În aşteptarea prezentării oficiale a noii SKODA Fabia cehii au publicat astăzi detaliile ce ţin de motorizările noii generaţii. Astfel, noua SKODA Fabia va beneficia de un portofoliu de propulsoare ce respectă normele de poluare EURO 6 şi care vor veni în standard cu sistemul Start/Stop şi cu cel pentru recuperarea energiei cinetice la frânare. Clienţii vor putea alege ca opţiune cutia automată DSG.
Subscribe to RSS - Skoda Fabia