Știri

Smart Fortwo Edition BoConcept - o ediţie limitată

Fotocredit: 

Smart
Smart Fortwo Edition BoConcept
 
Nemţii de la Daimler au prezentat astăzi o ediţie limitată Smart Fortwo Edition BoConcept, micuţa maşină fiind personalizată de casa de design daneză BoConcept, care se ocupă cu desenul interioarelor urbane moderne.
 
Ediţia limitată BoConcept poate fi comandată atât în varianta coupe cât şi în cea cabrio.
 
Noul Smart Fortwo Edition BoConcept  impresionează mai ales la interior, acolo unde designerii danezi au combinat tapiţeria scaunelor şi a planşei de bord în nuanţe de maro cu o serie de cusături duble cu aţă galbenă. Feţele interioare ale uşilor se prezintă în acelaşi contrast coloristic.
 
La exterior galbenul este prezent pe capacele oglinzilor precum şi pe cele ale jantelor de aliaj de 15 inch. Culoarea caroserie combină albul cu un gri antracit, gri regăsit şi pe jante. Logo-ul BoConcept poate fi observat pe triunghiul din plastic din faţa oglinzilor laterale.
 
Echipare acestei ediţii limitate se bazează pe versiunea Passion pentru Smart Fortwo, care înseamnă o cutie automată softtouch, geamuri electrice, sistem de climatizare automată precum şi acoperiş panoramic. Opţional se mai pot alege servodirecţie electrică, scaune încălzite sau un sistem audio cu cinci difuzoare.
 
La capitolul motorizări pot fi alese trei variante:
 
- un motor în trei cilindri de 1.0 litru pe benzină aspirat, ce dezvoltă 71 de CP
- un motor turbo pe benzină de 1.0 litru şi 84 de CP
- un motor electric de 74 de CP
 
Preţurile pornesc de la 14.490 de euro pentru varianta Coupe 1.0 71 CP şi pot ajunge la 23.395 de euro pentru versiunea Cabrio cu motor electric. Închirierea bateriei pentru versiunile electrice costă 65 de euro suplimentar.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: