Știri

Tesla detaliază modul de acces la bordul noului Model 3

Fotocredit: 

Tesla
Tesla Model 3 - aplicație acces
Tesla a publicat o serie de informații noi, susținute de fotografii, care fac și mai multă lumină asupra modului în care noul Model 3 poate fi încuiat, descuiat și pornit. Astfel, constructorul american duce la un alt nivel conceptul "keyless entry", mizând pe o aplicație pentru iOS/Android sau pe un card compatibil NFC.
 
Chiar dacă și până acum Model S și Model X puteau fi accesate și pornite prin intermediul aplicației dezvoltate de Tesla, procesul în sine necesita și prezenței unei chei clasice cu chip. În cazul noului Model 3 acest lucru nu mai este deloc necesar, aplicația instalată pe mobil și conectarea acetuia prin Bluetooth la mașină fiind mai mult decât suficiente.
 
Totuși, în cazul în care posesorul unei Tesla Model 3 nu are un smartphone compatibil cu aplicația sau cel compatibil rămâne fără baterie, accesul la mașină și pornirea acesteia se pot face cu ajutorul unui card compatibil cu tehnologia NFC. Tot ceea ce trebuie făcut este să se apropie cardul de zona special plasată în montantul B de pe partea șoferului.
 
Tot noul Model 3 oferă și un spațiu dedicat depozitării și încărcării telefoanelor mobile, dar și unul introducerii cardului NFC, ambele plasate în consola centrală. Primul poate găzdui simultan două device-uri ce pot fi alimentate grație unui cablu USB pe care Tesla îl vinde cu 14 dolari.
 
Sursa: Electrek

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: