Știri

Tesla Model S a primit faceliftul așteptat - iată primele imagini și detalii

Fotocredit: 

Tesla
Tesla Model S facelift
Americanii de la Tesla au publicat primele imaginii ale versiunii facelift Model S, mașină ce primește un foarte discret refresh estetic, dar și noi echipamente pe lista de dotări opționale.
 
Exteriorul noii tesla Model S ni se prezintă cu o partea frontală redesenată, grila frontală renunțând la elementele cromate de la pre-facelift și care este acum pusă în umbră de farurile adaptive cu LED, apropiate ca idee de ceea ce vedem la Model X. Vor fi disponibile și alte culori pentru caroserie, nefiind date deocamdată detalii suplimentare la acest capitol.
 
Interiorul păstrează aceeași configurație a planșei de bord sau a scaunelor, fiind însă adăugate noi spații pentru depozitare. Vor fi disponibile și două noi finisaje din lemn pentru elementele de interior. Model S facelift împrumută de la Model X noul filtru pentru habitaclu HEPA, despre care americanii spun că este de 100 de ori mai eficient decât unul clasic, cu carbon activ.
 
Clienții vor putea comanda noua Tesla Model S facelift cu un pachet de opțiuni suplimentare, printre care se numără scaunele îmbrăcate în piele Nappa, încălzite și ventilate, plafon tapițat cu Alcantara sau lumini ambientale cu LED. Tot pe lista de opționale se regăsește pachetul Subzero Weather, care include scaune spate încălzite, volan încălzit, dar și duzele stropitorelor de parbriz încălzite.
 
Variantele de propulsie rămân în principiu aceleași - Model S 70, Model S 70D, Model S 90D și Model S P90D, la care este foarte probabil să se adauge vârful de gamă Model S P100D, ce ar putea accelera de la 0 la 100 de km/h în sub 3 secunde și ar avea o autonomie de peste 500 de km.
 
Încărcătorul standard cu care vine noua Tesla Model S facelift este acum de 48 de amperi, față de 40 de amperi la vechiul model, lucru ce va permite o încărcare ceva mai rapidă în rețeaua Supercharger.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: