Știri

Volkswagen a lansat noul Multivan PanAmericana - un model cu valențe off-road

Fotocredit: 

Volkswagen
Noul VW Multivan PanAmericana
Volkswagen a expus la Salonul Auto de la Geneva  noul Multivan PanAmericana, o versiune a celebrului van ce combină avantajele spațiului și onfortului cu capabilități venite din lumea SUV-urilor.
 
Prezentat astă-toamnă la Frankfurt sub formă de concept, noul Volkswagen Multivan PanAmericana va intra în producția de serie în mai 2016, putând fi comandat de către clienți tot din această lună.
 
Garda la sol mărită cu 20 de mm, jantele din aliaj ușor pe 17 inch sau protecțiile montate în părțile inferioare ale barelor față/spateii permit noului Multivan PanAmericana să se aventureze pe drumurile neasfaltate, în căutarea unor locuri perfecte pentru petrecerea  vacanțelor în aer liber. Dacă doresc, cei care coandă noul van pot să renunțe la creșterea gărzii la sol și să-și echipeze mașina cu jante din aliaj pe 18 inch, pentru un și mai sporit efect vizual.
 
Efect ce este asigurat de estetica exteriorului noului model, cu geamurile spate fumurii, stopurile cu LED cu tentă întunecată sau grila radiatorului cu specificație Highline. Nu lipsesc inscripțiile PanAmericana de pe montanții B.
 
La interior Volkswagen Multivan PanAmericana combină materialele rezistente la uzură și la mizerie cu dotări prcum volanul multifuncțional îmbrăcat în piele, climatizare automată sau lumini de întâmpinare sub uși cu logo-ul PanAmericana. Nu lipsesc nici pedalale din aluminiu. Opțional se pot comanda o tapițerie din piele sau suprafețe acoprite cu Alcantara.
 
Noul VW Multivan PanAmericana poate fi comandat atât cu tracțiune integrală 4MOTION cât și cu tracțiune față, fiind oferită toată gama de motoare TSI și TDI din configuratorul obișnuit Multivan, mai puțin TDI-ul entry-level de 85 de CP.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: