Știri

Honda Jazz are parte de un facelift

Fotocredit: 

Honda
Honda Jazz facelift 2018
Honda Jazz are parte de un facelift discret, modificările de design fiind completate de apariția în oferta modelului de clasă mică a unui motor i-VTEC de 1.5 litri și 130 CP.
 
Schimbările estetice aliniază liniile de design ale lui Jazz în tendințele promovate de Honda pe modele precum HR-V și CR-V, ieșind repede în evidență semnătura "Solid Wing Face" ce combină liniile grilei frontale cu cele care desenează farurile. Bara față include grile de ventilație mai agresive, în timp ce în partea din spate se remarcă mici schimbări aduse barei. Clienții vor putea configura noul Jazz facelift și în culoarea Skyride Blue.
 
Modificările interiorului se rezumă doar la apariția unor materiale noi pentru tapițeria scaunelor. Oferta de spațiu rămâne la fel de generoasă, portbagajul măsurând 354 de litri sau chiar 897 de litri dacă bancheta spate este rabatată total.
 
Motorul i-VTEC de 130 de CP va putea fi configurat în combinație cu nivelul de echipare Dynamic - ce oferă în standard faruri cu LED, faruri de ceață sau jante din aliaj ușor pe 16 inch. Unitatea de 1.5 litri se alătură astfel în configuratorul Jazz cunoscutului motor 1.3 i-VTEC de 102 CP.
 
În standard Honda Jazz oferă cruise control, scaune încălzite, faruri cu aprindere automată sau tehnologia City-Brake Active. Opțional se pot comanda un sistemde infotainment cu ecran de 7 inch, cameră video pentru marșarier sau keyless entry.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: