Știri

Mercedes-Benz România este din nou alături de Festivalul de Campuri Cercetăşeşti

Fotocredit: 

Mercedes-Benz România
Mercedes-Benz România continuă să sprijine activitățile Organizației "Cercetașii Rămâniei", fiind anul acesta pentru a șasea oară la rând partener pentru Festivalul de Campuri Cercetășești. În cadrul acestui parteneriat Mercedes-Benz va fi mașina oficială a evenimentului, fiind puse la dispoziția particpanților două modele Vito și două Citan.
 
În 2015, festivalul coordonat de Organizaţia Naţională „Cercetașii României” adună peste 1000 de copii, tineri și voluntari adulți din 32 de judeţe din ţară pentru participarea în cadrul campurilor educaţionale de tip cercetăşesc.
 
În lunile iulie-august, participanții Festivalului de Campuri Cercetășești beneficiază de cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţilor în activitățile educaţionale. Mercedes-Benz România pune la dispoziţia cercetașilor două autovehicule comerciale uşoare Vito şi două Citan astfel încât transportul persoanelor, dar şi al materialelor necesare, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Călătoriile cercetașilor se bucură de versatilitatea oferită de CITAN, numeroasele locuri pentru pasageri ale noului VITO, precum și de tehnologia Mercedes-Benz Vans care asigură atât un confort sporit, cât și un nivel ridicat de protecție pentru șofer și pasageri.
 
Datorită tehnologiilor utilizate ce eficientizează consumul de carburant şi reduce emisiile, automobilele comerciale oferite cercetaşilor sunt prietenoase cu mediul înconjurător şi asigură flexibilitate ridicată, robusteţe şi dinamică, completate de siguranţă maximă în orice condiţii de drum.
 
 „În fiecare an, cercetaşii ne învaţă cât de important este să oferim respect celor din jur, fie că vorbim despre comunitate sau de mediul înconjurător. În cadrul ultimelor ediţii ale festivalului, am avut şansa să cunoaştem tineri ce au impresionat cu ideile lor şi, mai ales, prin curajul de care au dat dovadă. Ne bucurăm să fim alături cu autovehiculele noastre comerciale Vito și Citan, ideale pentru transport de persoane și marfă, purtând astfel la nivel național poveștile și aventurile cercetășești”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans.
 
Activităţi educaţionale pentru toate vârstele
 
Luna iulie a găzduit primele activități de învățare în cadrul evenimentelor dedicate cercetașilor:
- Campul Naţional de Temerari – „Un cuib de daci” a făcut posibilă redescoperirea tradițiilor din zona Parcului Grădiştea Muncelului pentru 170 de copii și tineri;
- Strasbourg, Franţa, a găzduit proiectul YOU`RE UP, prin care peste 80 de tineri români, alături de 15.000 de tineri din alte țări, au avut ocazia să fie deputați pentru o zi. Aceștia au elaborat și adoptat o rezoluție pentru Europa de Mâine în cadrul Parlamentului European de la Strasbourg;
- Campul „Faber Scout 2015”, derulat în localitatea Seini, judeţul Maramureş, a oferit un cadru medieval unic și adecvat pentru activități educaționale și de socializare;
- Pentru al VII-lea an consecutiv, cei mai mici membri ai organizației, lupișorii, s-au reunit în perioada 26 iulie – 1 august în cadrul Campului Național de Lupișori pentru a transforma localitatea Comănești, judeţul Bacău, în tărâmurile misterioase din Cartea Junglei.
 
Vara cercetăşească a continuat cu a doua ediţie a proiectului internaţional „C.A.M.P. de Nocrich” şi este urmată de cea de-a treia ediţie a Campului „Sterie Stinghe”, Campul „Pierdut în Pădure” – ediţia a IV-A şi cu experienţa de neuitat a Contingentului României la Jamboreea Mondială din Japonia – ediţia a XXIII-a, în Kirara-hama, localitatea Yamaguchi.
 
Autovehiculele Mercedes-Benz transportă tinerii cercetaşi în campurile educaţionale 
 
Mercedes-Benz Vito: confort, siguranţă şi flexibilitate în orice călătorie
 
Mercedes-Benz Vito este extrem de flexibil, fiind soluţia optimă atât în cazul călătoriilor cu familia şi prietenii, cât şi pentru activităţile specifice propriului business. Vito oferă siguranţă şi confort sporit, protejează mediul şi este, în acelaşi timp, fiabil şi dinamic. 
 
Mercedes-Benz Citan: un autovehicul comercial eficient 
 
Mercedes-Benz Citan este autovehiculul eficient pentru livrarea mărfurilor în mediul urban, dar şi pentru transportul de persoane, cu performanţe deosebite şi un consum foarte mic. Modelul Citan combină confortul din habitaclu cu beneficiul diminuării emisiilor de dioxid de carbon, oferind performanţe notabile la costuri minime. Consumul standard al modelului Citan cu BlueEFFICIENCY este de 4,3 litri/100 km – niciun alt autovehicul comercial de livrare în mediul urban cu combustie internă nu consumă mai puţin carburant sau nu produce mai puţine emisii. Interiorul de până la 3,8 metri cubi şi sarcina maximă de 800 kg sporesc eficienţa noului Citan. Calitatea deosebită, dinamica modului de conducere, siguranţa impresionantă, caracterul economic, mobilitatea şi supleţea transformă Mercedes-Benz Citan într-un reper printre autovehiculele de livrare în mediul urban.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: