Mercedes-Benz Citan

Noua generație Mercedes-Benz Citan va fi lansată în 2021

Mercedes-Benz Citan - 2021

În segmentul compact, Mercedes-Benz va prezenta succesorul autoutilitarei compacte Citan în a doua jumătate a anului 2021, ca parte din portofoliul de produse Mercedes-Benz Vans. Noua gamă Citan va cuprinde și o versiune complet electrică.

Mercedes-Benz Citan și V-Class vor putea fi echipate cu dotări speciale pentru persoanele cu handicap

Mercedes-Benz Citan
Mercedes-Benz va putea echipa, începând cu 2016, modelele Citan și V-Class cu un sistem special de asistență la conducere destinat persoanelor cu handicap locomotor. Kitul special va fi instalat în Mercedes-Benz Modification Center din fabrica germană de la Sindelfingen.

Mercedes-Benz România este din nou alături de Festivalul de Campuri Cercetăşeşti

Mercedes-Benz România continuă să sprijine activitățile Organizației "Cercetașii Rămâniei", fiind anul acesta pentru a șasea oară la rând partener pentru Festivalul de Campuri Cercetășești. În cadrul acestui parteneriat Mercedes-Benz va fi mașina oficială a evenimentului, fiind puse la dispoziția particpanților două modele Vito și două Citan.

Mercedes-Benz Citan a primit motoare diesel EURO 6

Noul Mercedes-Benz Citan 2016
Mercedes-Benz a anunţat un upgrade pentru toate versiunile de motorizare diesel disponibile pentru utilitara Citan, maşină construită în strânsă colaborare cu Renault-Nissan. Astfel, toate cele trei variante diesel respectă normele de poluare EURO 6.
Subscribe to RSS - Mercedes-Benz Citan