Știri

Noua generație Hyundai i30 va fi prezentată în această toamnă. Până atunci ne delectăm cu teasere

Fotocredit: 

Hyundai
Noul Hyundai i30 2017
Hyundai nu vrea să piardă niciun moment ritmul creșterii semnificative a pieței auto din Europa, urmând a prezenta în toamna acestui an noua generație a compactei i30. Până la momentul dezvăluirii în premieră mondială la Paris, avem parte de câteva imagini teaser, dar și de un mic film în care Peter Schreyer, șeful echipei de design Hyundai/Kia ne dezvăluie filozofia ce stă la baza noului model.
 
După cum se poate vedea din fotografiile teaser, noul Hyundai i30 va marca o schimbare radicală de design dacă facem o comparație cu ce ne-am obișnuit la primele două generații, partea frontală fiind dominată de o grilă a radiatorului masivă, dar și de farurile su suprafete clare. Luminile de zi cu led mărginesc partea inferioară a grilei, fiind găzduite de bara față.
 
 
Dacă privim partea din spate, noul i30 se apropie estetic de fratele mai mic i20 dar și de spectaculosul și extrem de apreciatul Tucson.
 
Dacă designul este creat exclusiv în Europa, nici tehnologiile și platforma tehnică ale noului Hyundai i30 nu sunt dezvoltate în alte părți, Peter Schreyer vorbindu-ne de un model "pur sânge european".

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: