Știri

Noua generație Mercedes-Benz Citan va fi lansată în 2021

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Citan - 2021

Mercedes-Benz Vans oferă produse din segmentele compact, mediu și mare, îndeplinind toate cerințele clienților pentru un spațiu cât mai generos. În segmentul compact, Mercedes-Benz va prezenta succesorul autoutilitarei compacte Citan în a doua jumătate a anului 2021, ca parte din portofoliul de produse Mercedes-Benz Vans. De asemenea, platforma va include și o versiune complet electrică.

Noul Mercedes-Benz Citan beneficiază de o dezvoltare complet nouă. Autovehiculul va avea ADN-ul tipic brandului, precum designul distinctiv, nivelul de siguranță și conectivitatea.

Dimensiunile exterioare compacte și, în același timp, spațiul generos cu un volum mare de depozitare în interior deschid diverse oportunități pentru autoutilitara compactă, în special în transportul de distribuție urbană. Ușile glisante cu deschidere largă atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a autovehiculului și un prag de încărcare mai coborât permit accesul confortabil în interior și un proces de încărcare a mărfii mai ușor. În plus față de funcționalitatea și variabilitatea sa ridicate, conceptul autovehiculului oferă echipamente complete de siguranță și un nivel înalt de confort la conducere.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: