Știri

Noua SKODA Kodiaq va fi dezvăluită pe 1 septembrie. Iată primele imagini cu detaliile exteriorului

Fotocredit: 

SKODA
SKODA Kodiaq - exterior
SKODA a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului Kodiaq, în care ne sunt prezentate detalii ale exteriorului fără ca elementele caroseriei să mai fie camuflate. Noile imagini sunt publicate cu trei săptămâni înainte de prezentarea în premieră mondială a noului SUV SKODA, în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Berlin, pe 1 septembrie.
 
"Rețeta" folosită de echipa de designeri condusă de Josef Kaban la noile Superb și Octavia este respectată cu strictețe și în cazul noului Kodiaq, liniile clare ale caroseriei generând prin intersecția lor "ingredientele" obișnuite - grila radiatorului, farurile sau blocurile optice spate. Noul Kodiaq va beneficia în premieră pentru SKODA de tehnologia full-LED pentru faruri, stopurile spate găzduind la rândul lor elemente puse în evidență de aceeași tehnologie de iluminare.
 
Noul Kodiaq va fi SUV-ul cu cel mai mare portbagaj din clasa sa, detaliile oferite de SKODA indicând 720 de litri valoare a volumului de încărcare. Dacă se rabatează bancheta spate volumul portbagajului crește la 2.065 de litri, o valoare cel puțin impresionantă. Dacă cele cinci locuri oferite de varianta standard nu sunt suficiente, noul Kodiaq poate fi configurat și în versiunea cu șapte locuri.
 
Mai multe detalii legate de motorizări și de de posibilitățile de configurare ale trasmisiei și sistemului de tracțiune vor fi oferite fără îndoială la începutul lunii septembrie.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: