lansare SKODA Kodiaq

Iată prețurile noii SKODA Kodiaq, valabile în România

SKODA Kodiaq - preturi Romania
În sfârșit configuratorul SKODA România cuprinde și noul Kodiaq, SUV-ul prezentat de cehi anul trecut având un preț de start de 20.805 euro 21.222, TVA inclus, pentru versiunea 1.4 TSI 125 CP, 4x2, cutie de viteze manuală și nivel de echipare de bază Active(UPDATE 22.05.2017)

SKODA Kodiaq Scout va avea premiera mondială în luna martie, la Geneva

SKODA Kodiaq Scout
SKODA va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Kodiaq Scout, versiune prin care constructorul ceh vrea să evidențieze și mai pregnant capabilitățile de trecere în teren accidentat ale noului SUV gândit la Mlada Boleslav.

SKODA a dat startul producției pentru noul Kodiaq

SKODA Kodiaq - start productie Kvasiny

SKODA a dat astazi startul producției pentru noul Kodiaq, cel mai mare SUV din portofoliul cehilor urmând a fi asamblat în fabrica din Kvasiny.

Noua SKODA Kodiaq va primi și versiunea de motorizare 2.0 TDI biturbo de 240 de CP

SKODA Kodiaq 2.0 TDI biturbo 240 CP
Nici nu s-au stins bine ecourile lansării de seara trecută a noului Kodiaq și iată că aflăm vestea introducerii în gama sa și a noului motor 2.0 TDI biturbo de 240 de CP, undeva în decursul anului viitor. Respectivul propulsor și-a făcut debutul pe noua generație VW Passat, fiindu-i anunțată disponibilitatea și pe noul Tiguan, începând de săptămâna trecută.

SKODA a lansat noul Kodiaq la Berlin, pe 1 septembrie - Galerie foto

SKODA Kodiaq - lansare Berlin
Mult așteptat de către fanii SKODA, noul SUV Kodiaq a fost prezentat în cadrul unui eveniment la Berlin, cu mare fast.

SKODA a dezvăluit noul Kodiaq. Iată toate detaliile legate de cel mai mare SUV din portofoliul cehilor

Noul SKODA Kodiaq
SKODA a dezvăluit în această seară mult așteptatul Kodiaq, model ce marchează începutul unei ofensive fără precendent al mărcii din Cehia pe piața SUV-urilor. Lung de 4.7 metri și oferind posibilitatea configurării în versiune cu șapte locuri, noul Kodiaq promite să ofere experiențe fără precedent celor care vor călători la bordul său.

Iată primele imagini oficiale cu interiorul noii SKODA Kodiaq

SKODA Kodiaq - interior
Mai sunt doar două zile până la prezentarea noului Kodiaq, fapt pentru care SKODA a publicat deja primele imagini oficiale ale interiorului SUV-ului, model ce promite să ofere spațiu suficient pentru șofer și alți șase pasageri, dar și un portbagaj cu un volum impresionant.

Noua SKODA Kodiaq va fi dezvăluită pe 1 septembrie. Iată primele imagini cu detaliile exteriorului

SKODA Kodiaq - exterior
SKODA a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului Kodiaq, în care ne sunt prezentate detalii ale exteriorului fără ca elementele caroseriei să mai fie camuflate. Noile imagini sunt publicate cu trei săptămâni înainte de prezentarea în premieră mondială a noului SUV SKODA, în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Berlin, pe 1 septembrie.
Subscribe to RSS - lansare SKODA Kodiaq