Știri

Noua SKODA Kodiaq va primi și versiunea de motorizare 2.0 TDI biturbo de 240 de CP

Fotocredit: 

SKODA
SKODA Kodiaq 2.0 TDI biturbo 240 CP
Nici nu s-au stins bine ecourile lansării de seara trecută a noului Kodiaq și iată că aflăm vestea introducerii în gama sa și a noului motor 2.0 TDI biturbo de 240 de CP, undeva în decursul anului viitor. Respectivul propulsor și-a făcut debutul pe noua generație VW Passat, fiindu-i anunțată disponibilitatea și pe noul Tiguan, începând de săptămâna trecută.
 
Confirmarea oficială privind noua versiune Kodiaq 2.0 TDI 240 CP a venit chiar din partea lui Christian Struber, șef al departamentului cercetare/dezvoltare din cadrul SKODA, într-o declarație oferită jurnaliștilor britanici de la Auto Express. Întrebat fiind dacă noul SUV cehesc va primi și alte versiuni mai puternice de motorizare, Struber a spus "am condus un asemena model chiar săptămâna trecută și țin să spun că este o mașină fantastică", admițând că era vorba de o versiune TDI.
 
La rândul său, Bernhard Maier, CEO-ul SKODA, a confirmat interesul mărcii pe care o cudnuce pentru lansarea noului Kodiaq și în alte două versiuni de echipare - Sportline și Scout, cunoscute prin dotările lor de pe celelelate modele SKODA. Va exista evident și vârful de gamă Laurin & Klement.
 
Sursa: Auto Express
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: