noul SKODA Kodiaq

SKODA a contorizat în 2017 peste 1.200.000 de mașini livrate clienților

SKODA Octavia - best seller in 2017
SKODA a vândut în 2017 nu mai puțin de 1.200.500 de automobile, valoare ce depășește cu 6.6% performanțele anului precedent și stabilește totodată un nou record istoric pentru cehi. A fost pentru cel de-al patrulea an consecutiv în care SKODA reușește să vândă peste un milion de mașini.

SKODA va veni la Frankfurt cu versiunile KODIAQ SPORTLINE și SCOUT

SKODA KODIAQ SCOUT
SKODA va expune la Frankfurt versiunile SPORTLINE și SCOUT dedicate SUV-ului KODIAQ, fiecare dintrele ele personalizând noul model cehesc pe direcția sportivității și a aspectului ceva mai dur, specific unui off-roader veritabil. Ambele au avut premiera mondială în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva.

SKODA a vândut mai bine ca niciodată în primul semestru din 2017. 5.200 de clienți sunt din România

SKODA - cifre vanzari ian-iun 2017
SKODA a raportat un nou record de vânzări aferent unui semestru, cele 585.000 de exemplare livrate în perioada ianuarie-iunie 2017 reprezentând o valoare cu 2.8% mai mare decât cea înregistrată în aceeași perioadă a anului trecut. Luna iunie 2017 a fost cea mai bună a șasea lună din an din întreaga istorie SKODA, prin cele 105.200 de mașini livrate clienților din întreaga lume.

VIDEO - SKODA Kodiaq și una dintre minunile naturii

SKODA Kodiaq - Starlings
SKODA vrea să ne gâdile emoțiile apelând la fascinantele mișcări ale unui cârd de grauri pentru a promova noul Kodiaq, în cea mai recentă reclamă a sa.

VIDEO - este oare noul Kodiaq un SUV atât de spațios?

SKODA Kodiaq - spatiu interior
Unul dintre principalele atu-uri ale noii SKODA Kodiaq este reprezentat de spațiul interior. Să vedem așadar cam câte persoane pot urca la bordul celui mai nou SUV din portofoliul cehilor.

Iată prețurile noii SKODA Kodiaq, valabile în România

SKODA Kodiaq - preturi Romania
În sfârșit configuratorul SKODA România cuprinde și noul Kodiaq, SUV-ul prezentat de cehi anul trecut având un preț de start de 20.805 euro 21.222, TVA inclus, pentru versiunea 1.4 TSI 125 CP, 4x2, cutie de viteze manuală și nivel de echipare de bază Active(UPDATE 22.05.2017)

SKODA Kodiaq va putea fi configurată și în versiunea SportLine

SKODA Kodiaq SportLine
Ziua și noutatea în gama Kodiaq - SKODA a prezentat astăzi noul Kodiaq SportLine, la doar o zi distanță după ce făceam cunoștință cu versiunea Scout a noului SUV cehesc. Ca și Scout, varianta SportLine va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.

SKODA a confirmat oficial un viitor Kodiaq RS TDI

SKODA Kodiaq RS TDI
SKODA va lansa o versiune RS și pentru SUV-ul Kodiaq, aceasta urmând a fi oferită însă doar în varianta de motorizare TDI. Informația a fost confirmată chiar de șeful departamentului de cercetare/dezvoltare al companiei cehești, Christian Strube.

VIDEO - anul 2016 și principalele realizări ale SKODA

SKODA - 2016, anul Kodiaq
Anul 2016 a însemnat pentru SKODA intrarea în zodia "Kodiaq". Să vedem însă ce alte momente importante au marcat evoluția constructorului din Mlada Boleslav în anul ce tocmai se încheie.

Ambițiile SKODA de a intra pe piața din SUA sunt retezate scurt de "părinții" de la VW

SKODA Kodiaq 2017
Volkswagen taie din fașă ambițiile cehilor de la SKODA de a intra pe piața din SUA, un înalt oficial al companiei germane apreciind o eventuală astfel de mutare drept "un lucru nebunesc".

VIDEO - 2016 este cel de-al treilea an consecutiv în care SKODA vinde peste un milion de mașini

SKODA - 1.000.000 de masini vandute
Vă vorbeam săptămâna aceasta despre faptul că SKODA a atins deja pragul de un milion de mașini vândute în 2016. Exemplarul ce a marcat această importantă piatră de hotar este un SUV Kodiaq, după cum ține să ne arate constructorul ceh în acest scurt, dar sugestiv film.

SKODA a vândut deja un milion de mașini în 2016

SKODA Superb SportLine
SKODA a atins deja pragul de un milion de mașini livrate clienților în 2016, performanțele de vânzări depășindu-le ca și evoluție pe cele din 2015. Este pentru al treilea an consecutiv când constructorul ceh raportează valori de vânzări compuse din șapte cifre.

SKODA Kodiaq va putea fi configurată și în linia de echipare SportLine

SKODA Kodiaq SportLine
Noua SKODA Kodiaq va putea fi configurată și în linia de echipare SportLine, lucru confirmat oficial de constructorul ceh cu ocazia primelor teste de presă desfășurate în Spania.

SKODA va lansa în Europa un SUV Coupe bazat pe noul Kodiaq

SKODA Kodiaq Coupe - 2018
SKODA are în plan să lanseze pe piața din Europa un SUV cu alură de coupe construit pe baza noului Kodiaq, noul model urmând a fi gândit pe "rețeta" consacrată de BMW X4 sau Mercedes-Benz GLC Coupe.

SKODA a dat startul producției pentru noul Kodiaq

SKODA Kodiaq - start productie Kvasiny

SKODA a dat astazi startul producției pentru noul Kodiaq, cel mai mare SUV din portofoliul cehilor urmând a fi asamblat în fabrica din Kvasiny.

Pagini

Subscribe to RSS - noul SKODA Kodiaq