SKODA Kodiaq motorizari

Iată prețurile noii SKODA Kodiaq, valabile în România

SKODA Kodiaq - preturi Romania
În sfârșit configuratorul SKODA România cuprinde și noul Kodiaq, SUV-ul prezentat de cehi anul trecut având un preț de start de 20.805 euro 21.222, TVA inclus, pentru versiunea 1.4 TSI 125 CP, 4x2, cutie de viteze manuală și nivel de echipare de bază Active(UPDATE 22.05.2017)

SKODA Kodiaq va putea fi configurată și în linia de echipare SportLine

SKODA Kodiaq SportLine
Noua SKODA Kodiaq va putea fi configurată și în linia de echipare SportLine, lucru confirmat oficial de constructorul ceh cu ocazia primelor teste de presă desfășurate în Spania.

Noua SKODA Kodiaq va primi și versiunea de motorizare 2.0 TDI biturbo de 240 de CP

SKODA Kodiaq 2.0 TDI biturbo 240 CP
Nici nu s-au stins bine ecourile lansării de seara trecută a noului Kodiaq și iată că aflăm vestea introducerii în gama sa și a noului motor 2.0 TDI biturbo de 240 de CP, undeva în decursul anului viitor. Respectivul propulsor și-a făcut debutul pe noua generație VW Passat, fiindu-i anunțată disponibilitatea și pe noul Tiguan, începând de săptămâna trecută.

SKODA a dezvăluit noul Kodiaq. Iată toate detaliile legate de cel mai mare SUV din portofoliul cehilor

Noul SKODA Kodiaq
SKODA a dezvăluit în această seară mult așteptatul Kodiaq, model ce marchează începutul unei ofensive fără precendent al mărcii din Cehia pe piața SUV-urilor. Lung de 4.7 metri și oferind posibilitatea configurării în versiune cu șapte locuri, noul Kodiaq promite să ofere experiențe fără precedent celor care vor călători la bordul său.

SKODA începe ofensiva sa pe piața SUV-urilor cu noul Kodiaq

Nu mai este mult până când SKODA ne va prezenta oficial noul Kodiaq, fapt pentru care constructorul ceh ne introduce ușor ușor în lumea celui mai mare SUV ce va face parte din portofoliul său.
Subscribe to RSS - SKODA Kodiaq motorizari