Știri

Noul Renault Megane - preţurile pentru România

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Megane facelift 2014
Renault a anunţat preţurile pentru noul Megane facelift, care este disponibil în showroom-urile din România începând cu luna martie.
 
Astfel, cel mai ieftin Renault Megane costă 14.100 de euro (fără TVA), iar cel mai scump 22.500 de euro, tot fără TVA.
 
Cea de-a treia generaţie Renault Megane a primit la începutul anului un facelift substanţial, fiind adusă in punct de vedere estetic în linia promovată de francezi în ultimul an, pe Clio sau Twingo.
 
La capitolul motorizări nu se schimbă nimic însă, fiind disponibile aceleaşi propulsoare - 1.6 benzină (110 sau 115 CP), 1.2 TCe Energy 130 (130 CP), 1.5 dCi (în variantele de 95 sau 115 CP) şi 1.6 dCi Energz 130 (130 CP). Iubitorii sportivităţii vor avea la dispoziţie varianta RS, propulsată de un motor turbo de 2.0 litri ce dezvoltă 265 de CP.
 
Noul Renault Megane va putea fi comandat în trei variante de echipare: Pro, Expression şi Dynamique. Megane Pro aduce în standard, printre altele, opt airbaguri, ESP, aer condiţionat manual, computer de bord şi radio CD cu MP3 şi conexiune Bluetooth. Megane Expression vine în plus cu geamuri electrice spate, proiectoare de ceaţă, tempomat şi volan îmbrăcat în piele. Megane Dynamique este versiunea cea mai dotată, oferind clienţilor care o aleg climatizare automată, jante de aliaj pe 16 inch, pornire cu card, DRL cu LED, oglindă interioară heliomată şi senzori de ploaie şi lumină sau scaune îmbrăcate într-o combinaţie de piele şi stofă.
 
Pe lângă dotările standard se mai pot comanda o serie de diverse opţionale.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: