Știri

Noul Tiguan va avea și o versiune cu ampatament mărit, botezată Allspace

Fotocredit: 

Volkswagen
Noul VW Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan va avea, începând de anul viitor, și o versiune cu ampatament mărit ce va putea fi configurată cu șapte locuri. Botezat Tiguan Allspace, noul model va avea premiera mondială în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.
 
Noul VW Tiguan Allspace are un ampatament cu 110 mm mai mare decât versiunea normală a noii generații a SUV-ului german, urmând a oferi mai mult spațiu pasagerilor de pe bancheta spate atunci când este configurat în varianta cu cinci locuri.
 
Ca și ruda sa de grup, SKODA Kodiaq, noul Tiguan Allspace va putea fi comandat și în varianta cu șapte locuri, cea de-a treia banchetă oferind posibilitatea călătoriilor pentru doi copii sau pentru adulții nu foarte înalți. În cazul acestei ultime versiuni de congifurare, volumul portbagajului nu va depăși 300 de litri, o valoare demnă mai degrabă de un automobil de clasă mică.
 
Volkswagen va lansa noul model mai întâi în SUA și China, acolo unde mașina va purta doar numele Tiguan, în timp ce europenii o vor putea comanda începând cu vara anului viitor.
 
VW Tiguan Allspace 2017
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: