noul Tiguan 2016

Noul Tiguan va avea și o versiune cu ampatament mărit, botezată Allspace

Noul VW Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan va avea, începând de anul viitor, și o versiune cu ampatament mărit ce va putea fi configurată cu șapte locuri. Botezat Tiguan Allspace, noul model va avea premiera mondială în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.

Volkswagen Tiguan a primit două noi variante de motorizare - 2.0 TDI biturbo și 2.0 TSI 220 CP

VW Tiguan 2.0 TDI biturbo - R Line
Noul Volkswagen Tiguan poate fi comandat și în alte două versiuni de motorizare, de top, ambele furnizând peste 200 de CP. Astfel, configuratorul VW va cuprinde și variantele 2.0 TDI biturbo de 240 CP și 2.0 TSI de 220 CP, acestea adăugându-se motorizărilor oferite la lansarea noii generații.

Iată prețurile noii generații Volkswagen Tiguan, valabile pentru România

Noul VW Tiguan - preturi Romania
Noul Volkswagen Tiguan a apărut și în configuratorul Volkswagen România, având un preț de pornire de 24.899 de euro, TVA inclus - în versiunea 2.0 TDI 150 CP, 4x2 Trendline.

Noul Volkswagen Tiguan va fi lansat în România la începutul lunii mai 2016

Noul VW Tiguan - lansare Romania
Noua generație Volkswagen Tiguan, prezentată în premieră mondială anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt, va fi disponibilă pentru livrare la sfârșitul lunii aprilie în Germania, urmând a ajunge în restul piețelor europene la începutul lui mai. Primele comezni au putut fi deja plasate încă din ianuarie, în câteva țări din Europa.

Noul Volkswagen Tiguan va primi alte două variante de caroserie

Noul VW Tiguan 2016
Volkswagen va lansa în viitorul nu foarte îndepărtat două noi versiuni ale SUV-ului compact Tiguan, conform spuselor lui Jochen Bohle, șeful departamentului de dezvoltare pentru mașinile compacte din cadrul companiei germane. Astfel, clienții vor putea găsi în configurator un Tiguan cu ampatament mărit și șapte locuri, dar și un Tiguan Coupe.

Acesta este noul Volkswagen Tiguan - iată primele detalii și imagini

Noul VW Tiguan 2016
Noul Volkswagen Tiguan a fost prezentat astăzi, așteptat fiind cu sufletul la gură de împătimiții mărcii din Wolfsburg. Ajuns la cea de-a doua generație, noul VW Tiguan se vrea a fi o revoluție în segmentul SUV-urilor compacte, fiind prima mașină de teren a VW dezvoltată pe platforma comună MQB.
Subscribe to RSS - noul Tiguan 2016