Știri

Renault a anunţat preţurile noului Trafic, valabile pentru România

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Trafic - preturi Romania
Renault a anunțat disponibilitatea noului Trafic în România, celebra utilitară franceză având un preţ de pornire pentru piaţa de ţara noastră de 21.080 euro, TVA inclus - în versiunea Furgon Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP.
 
Pe lângă versiunea Furgon, noul Renault Master este oferit şi în varianta Combi care oferă 8 sau 9 locuri şi un volum al portbagajului pe măsură, începând cu 1.000 litri pentru versiunea scurtă L1H1. Modelul Trafic Combi oferă la interior şi o mulţime de echipamente utile, cum ar fi un suport pentru telefon şi tabletă, un spaţiu destinat pentru laptop sau un suport pentru documente format A4. 14 spaţii de stocare suplimentare oferă un total de 90 de litri pentru depozitarea altor obiecte.
 
Renault Trafic Furgon a primit un upgrade semnificativ în materie de spaţiu de încărcare, devenind lider în categoria sa. Astfel, lungimea de încărcare pentru versiunea L2H1 este de 4.15 metri, în timp ce versiunea L1H1 permite încărcarea obiectelor nu mai lungi de 3.75 metri.
 
Noul Renault Trafic împrumută o serie de tehnologii de la automobilele Renault - sistemul multimedia R-Link Evolution fiind disponibil opţional, permiţând conectivitatea la Internet si la vehicul, precum şi accesul la o serie de aplicații auto dedicate.
 
La capitolul motorizări clienţii pot alege între patru propulsoare diesel: dCi 90, dCi 115, Energy dCi 120 Twin Turbo şi Energy dCi 140 Twin Turbo, ultimele două din listă beneficiind de tehnologia Twin-Turbo cu două compresoare.
 
Noul Renault Trafic este asamblat în Franța, la uzina din Sandouville. 
 
Iată şi listele complete de preţuri:
 
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: