Știri

SKODA a prezentat noul Superb Combi

Fotocredit: 

SKODA
Noua SKODA Superb Combi 2016
După ce în primăvara acestui an SKODA a lansat noul Superb, iată că a venit şi rândul variantei Combi să fie prezentată. Noua SKODA Superb Combi va fi lansată în premieră mondială în toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, urmând a ajunge în showroom-uri din luna septembrie.
 
SKODA Superb Combi se laudă cu cel mai spaţios interior şi cu cel mai mare portbagaj din clasa sa. Astfel, volumul portbagajului atinge 1.950 de litri atunci când bancheta spate este rabatată şi 660 de litri în mod normal. Având la bază aceeaşi platformă MQB, noul Superb Combi are un ampatament de 2.841 de mm, cu 80 de mm mai mare decât la vechea generaţie. Şi lăţimea maşinii a crescut, fapt ce s-a răsfrânt pozitiv asupra spaţiului interior. Pasagerii au aşadar la dispoziţie loc mai mult decât suficient.
 
Propulsoarele vor fi preluate de la Superb Sedan, ceea ce înseamnă că noul Superb Combi va beneficia de şase variante de motorizare - trei pe benzină (1.4 TSI 125 CP, 1.4 TSI ACT 150 CP şi 2.0 TSI 220 CP) şi trei diesel (1.6 TDI 120 CP, 2.0 TDI 150 CP şi 2.0 TDI 190 CP). Versiunea 2.0 TDI 190 CP poate fi configurată şi cu tracţiune integrală. Motoarele pot fi cuplate la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau ala una de tip DSG, cu tot atâtea rapoarte.
 
SKODA a introdus pentru prima dată versiunea Combi în gama Superb în 2009, de atunci fiind vândute peste 200.000 de exemplare, ceea ce reprezintă aproximativ 35% din volumele de vânzări SKODA Superb.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: