noua Skoda Superb

SKODA Superb primește o serie de noi dotări de siguranță și confort

SKODA Superb - noutati mai 2017
Începând cu luna mai 2017 SKODA Superb va primi o serie de noi tehnologii de siguranță, conectivitate sau de confort, pe lista acestora remarcându-se sistemul Care Connect - ce permite apelurile automate la 112 în caz de accident.

Noua SKODA Superb SportLine - o versiune pentru cei ce doresc mai multă sportivitate

Noua SKODA Superb SportLine
SKODA Superb a primit un nou nivel de echipare, adresat clienților săi ce doresc mai multă sportivitate de la sedanul cehesc. Noua versiune SportLine vine cu o bogată lista de dotari standard, dar și cu elemente distinctive, cu tentă sport, aplicate caroseriei exterioare.

SKODA ar putea intra pe piața din SUA, pentru a contracara declinul Volkswagen

SKODA Superb - piata din SUA
Se pare că SKODA are în plan să reintre pe piața din SUA la mai bine de jumătate de secol de când constructorul ceh vindea ultimul automobil nou peste ocean.

SKODA a fabricat până acum 100.000 de exemplare din noua generație Superb

SKODA Superb - 100.000 exemplare fabricate, generatia a 3-a
SKODA a produs deja până acum 100.000 de unități din noua generație Superb, lansată pe piață în primăvara lui 2015. Exemplarul aniversar a ieșit de pe liniile de asamblare ale fabricii din Kvasiny.

SKODA a raportat noi recorduri de vânzări, în primul trimestru din 2016

SKODA - cifre vanzari Q1 2016
SKODA anunță vânzări record în primul trimestru din 2016, luna martie a acestui an fiind cea mai bună lună din istoria mărcii cehești dacă ne uităm la volumele de vânzări - 102.100 unități comercializate. Totalul din Q1 2016 a atins valoarea de 276.600 de mașini noi livrate clienților, cu 4.3% mai multe față de aceeași perioadă din 2015.

SKODA introduce tehnologia încărcării wireless a telefonului, pe Octavia și Superb

SKODA - incarcare wireless a telefonului
SKODA implementează din ce în ce mai multe tehnologii de infotainment la bordul mașinilor sale, cel mai nou sistem de acest gen fiind cel pentru încărcarea wireless a telefoanelor compatibile cu tehnologia Qi.

SKODA a lansat un sistem audio CANTON pentru noul Superb

Noua SKODA Superb poate fi comandată şi în România - iată preţurile

Noua Skoda Superb - preturi Romania
Noua SKODA Superb a ajuns şi în România, aceasta putând fi deja configurată pe pagina de internet a importatorului din ţara noastră. Astfel, cea mai ieftină versiune a noului Superb - Active 1.4 TSI 125 CP - are un preţ de ponire de 21.333 de euro, TVA inclus. Pentru cel mai ieftin TDI (1.6 120 CP) clienţii ar trebui să scoată din buzunar cu 2.000 de euro mai mult.

Pentru al 12-lea an consecutiv SKODA va fi partener oficial în Turul Franţei

SKODA Superb - Turul Frantei 2015
Mai este doar o zi până la startul celei de-a 102-a ediţii a Turului Franţei, competiţie la care SKODA este partener oficial deja de 12 ani. Fanii celui mai celebru tur ciclistic din lume asociază automat imaginile transmise live în tur cu cele ale logo-ului SKODA vopsit în dreptul liniei de sosire din fiecare etapă.

Euro NCAP - noua SKODA Superb a obţinut cinci stele, Hyundai i20 doar patru

Noua SKODA Superb - cinci stele Euro NCAP
Organizaţia Euro NCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguraţă efectuate, noua SKODA Superb fiind notată cu maximul de cinci stele.

SKODA anunţă noi cifre de vânzări record, pentru luna mai 2015

Portofoliul de masini SKODA 2016
SKODA a anunţat cifrele de vânzări pentru mai 2015, valorile comunicate  făcând din luna lui florar cel mai bun Mai din istoria de 120 de ani a firmei ceheşti. Astfel, SKODA a vândut în întreaga lume 92.500 de automobile, cu 1.5% mai multe decât în aceeaşi lună din 2014.

VIDEO - noua SKODA Superb în primul spot publicitar

SKODA Superb 2016 - spot publicitar
SKODA a lansat primul clip publicitar pentru noua Superb, sub motto-ul "Travel in style. Travel in space".

SKODA a prezentat noul Superb Combi

Noua SKODA Superb Combi 2016
După ce în primăvara acestui an SKODA a lansat noul Superb, iată că a venit şi rândul variantei Combi să fie prezentată. Noua SKODA Superb Combi va fi lansată în premieră mondială în toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, urmând a ajunge în showroom-uri din luna septembrie.

SKODA a produs până acum 750.000 de exemplare Superb

SKODA Superb - 750.000 de masini
SKODA a marcat ieri exemplarul cu numărul 750.000 din familia Superb, maşină ajunsă anul acesta la cea de-a treia generaţie.

SKODA a început producţia noii Superb

Noua Skoda Superb 2015 - inceperea productiei
SKODA a început ieri producţia noii Superb, maşină prezentată în premieră luna trecută şi despre care constructorul ceh spune că este cea mai bună SKODA construită vreodată.

Pagini

Subscribe to RSS - noua Skoda Superb