Știri

SKODA ar putea intra pe piața din SUA, pentru a contracara declinul Volkswagen

Fotocredit: 

SKODA
SKODA Superb - piata din SUA
Se pare că SKODA are în plan să reintre pe piața din SUA la mai bine de jumătate de secol de când constructorul ceh vindea ultimul automobil nou peste ocean.
 
Informațiile au fost dezvăluite de jurnaliștii de la Autoguide, care notează faptul că SKODA a înregistrat recent la Oficiul American pentru Patente și Mărci denumirile Yeti, Octavia și Superb.
 
Această mișcare nu confirmă însă 100% intenția SKODA de a intra pe piața din SUA, putând fi doar un proces prin care constructorul cu sediul în Mlada Boleslav vrea să se asigure că nicio altă companie nu va folosi respectivele nume în Statele Unite.
 
Venirea SKODA în SUA ar putea face parte dintr-un plan bine gândit de către Grupul Volkswagen, care dorește să compenseze declinul evident al principalei sale mărci pe piața americană, după izbucnirea scandalului Dieselgate, înlocuind brandul Volkswagen cu unul nou pentru consumatorii de peste ocean. Această schemă a fost urmată într-un mod similar în distribuirea profitului și a pierderilor pe primul trimestru din 2016, Volkswagen preluând pierderile enorme cauzate de Dieselgate și lăsând în acest mod celelalte branduri - SKODA, Audi și Porsche, pe profit.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: