Știri

Tesla va scoate din oferta Model S versiunea de bază S 75

Fotocredit: 

Tesla
Tesla Model S 75
După ce în primăvara acestui an Tesla anunța scoaterea din oferta Model S a versiunii de bază S 60, iată că acum avenit rândul variantei imediat următoare S 75 să fie trasă pe linie moartă. Ambele modele au fost "sacrificate" pentru elimina orice concurență posibilă cu versiunile similare din gama noului Model 3.
 
Tesla Model S 75 - arhitectura
 
Astfel, cea mai puțin puternică versiune din familia Model S va rămâne 75D, aceasta fiind totodată și cea mai ieftină variantă, cu un preț de start de 79.500 de dolari în SUA. Model S 75 costa cu 5.000 de dolari mai puțin.
 
Alături de Model S 75D vor mai fi disponibile pentru comandă variantele 100D și P100D.
 
După schimbările din oferta Model S noul Model 3 va fi singurul automobil din portofoliul Tesla ce va putea fi comandat în configurație cu tracțiune spate, atât Model S cât și Model X fiind oferite doar în versiunile cu două motoare electrice (fiecare antrenând roțile de pe o punte).
 
Noua Tesla Model 3 poate fi comandată pentru moment în așa numita variantă Long Range, a cărei baterie de 75 de kWh propulsează versiunea Model S despre care vă vorbeam la începutul articolului. O variantă Model 3 Standard (cu o baterie de puțin peste 50 de kWh) va fi disponibilă pentru comandă în viitorul nu foarte îndepărtat.
 
Sursa: Electrek
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: