Știri

Dealerii VW din SUA ar putea cere despăgubiri companiei germane

Fotocredit: 

Volkswagen
Volkswagen SUA - scandalul Dieselgate
Dealerii Volkswagen din SUA sunt hotărâți să ceară despăgubiri companiei germane pentru pierderile pe care le înregistrează după izbucnirea scandalului Dieselgate, în septembrie 2015.
 
Intenția acestora a fost făcută publică pe timpul întâlnirii dintre mai marii Volkswagen Group și reprezentanți ai dealerilor americani.
 
Alan Brown, președintele Consiliului Dealerilor VW din SUA, a declarat pentru Automotive News faptul că încă nu s-a discutat despre valoarea unor eventuale despagubiri, în timp ce oficialii Volkswagen Group au refuzat să comenteze subiectul.
 
Pe tot cuprinsul SUA își desfășoară activitatea circa 650 de dealeri care comercializează mașini Volkswagen, mulți dintre ei văzându-și serios afectată activitatea după ce germanii au fost prinși trișând în testele de emisii poluante.
 
În ultimele șase luni se pare că Volkswagen a acordat unele ajutoare financiare pentru anumiți dealeri din SUA, modul discreționar de alocare a acestor fonduri stârnind nemulțumirea celorlați comercianți ce vând VW în Statele Unite.
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: