Știri

Fiat Chrysler va rechema în service circa 600.000 de modele Fiat 500 și Jeep Wrangler

Fotocredit: 

Fiat
Fiat 500 - rechemare service
Grupul Fiat Chrysler (FCA) va rechema în service  aproape 600.000 de modele Fiat 500 și Jeep Wrangler, în marea lor majoritate vândute pe continentul nord-american.
 
Problema care a dus la recall-ul a puțin peste 80.000 de unități Fiat 500 a fost semnalată la ambreiajul cutiei de viteze manuale, cursa pedalei de ambreiaj putând "ieși din parametri calculați", rezultatul fiind imposibilitatea schimbării treptelor de viteză. Oficialii FCA spun însă că doar o infimă parte dintre mașinile rechemate în service vor fi "depistate pozitiv" cu problema în cauză. Lotul afectat de recall cuprinde mașini fabricate între anii 2012 și 2016 și nu include modele cu motor turbo sub capotă.
 
În ceea ce privește Jeep Wrangler,aproape 510.000 de mașini vor ajunge în service-urile nord-americane, pentru a le fi verificate o piesă componentă a ansamblului aribagului din volan. Respectiva piesă poate aduna praf și mizerie pe timpul rulării în off-road, în acest fel fiind pusă în pericol buna funcționare a airbagului șoferului.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: