Știri

Ford a expediat primele exemplare EcoSport produse la Craiova

Fotocredit: 

Ford
Ford EcoSport - livrari Craiova
Ford România a dat startul livrărilor pentru noul EcoSport fabricat la Craiova, primele 600 de unități plecând săptămâna aceasta spre dealerii din Germania și Marea Britanie. Clienții din România ce au comandat deja mașinile le vor primi începând cu luna ianuarie 2018.
 
"Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de mașini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Suntem foarte mulțumiți de faptul că lansarea se desfășoară conform planurilor și procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova și furnizorii noștri au făcut o treabă excelentă și sunt extrem de mulțumit cu rezultatul operațiunilor", a declarat pe acest subiect John Oldham, președintele Ford România.
 
Pentru ca EcoSport să poată fi produs la Craiova au fost investite în ultimii doi ani circa 200 de milioane de EURO , numărul angajaților ajungând la circa 3.900.
 
Revizuit serios atât estetic, cât și tehnic, noul Ford EcoSport are greaua misiune de a repara semi-eșecul "reușit" de predecesorul său în Europa.
 
Pentru moment singura versiune Ford EcoSport ce poate fi comandată în România este ediția specială de prelansare, materializată prin varianta 1.0 EcoBoost de 125 de CP, nivel de echipare Trend și un pachet de dotări suplimentare.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: