Știri

Megane RS 275 Trophy - modelul cu care Renault vrea să facă istorie la Nurburgring

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Megane RS 275 Trophy
Renault a prezentat astăzi modelul cu care vrea să coboare sub opt minute pe un tur de circuit la Nurburgring, în data de 16 iunie. Ediţia specială se numeşte Megane RS 275 Trophy şi va putea fi comandată începând cu data de 3 iunie.
 
Noul Renault Megane RS 275 Trophy are la bază şasiul Cup ce include un diferenţial cu alunecare limitată în standard, în timp ce motorul de 2.0 litri de sub capotă produce 275 de CP, cu 10 mai mult decât în versiunea standard. Cuplul maxim atinge valoarea de 360 Nm, între 3.000 şi 5.000 de rpm.
 
Adiţional la deja recunoscuta valoare sportivă a lui Megane RS, Renault a apelat la producători renumiţi din aria de motorsport, noul Megane RS 275 Trophy beneficiind de o evacuare specială din titanium, produsă de Akrapovic. Opţional se pot comanda suspensii speciale adaptabile cu arcuri de oţel produse de Ohlins, precum şi anvelope de curse Michelin Pilot Sport Cup 2.
 
La nivel estetic Renault Megane RS 275 Trophy este personalizat cu o extensie la nivelul spoilerului faţă, vopsită în gri platinat, în timp ce elementele grafice care decorează lateralele maşinii au aceeaşi culoare. Pragurile sunt decorate cu plăcuţe cromate inscripţionate cu numărul exemplarului din ediţia limitată. Ieşirile ţevilor de eşapament sunt din fibreă de carbon şi sunt produse tot de Akrapovic. Opţional clienţii pot comanda jante de aliaj negre de 19 inch.
 
La interior scaunele Recaro sunt îmbrăcate în Alcantara neagră, iar tetierele sunt brodate cu inscripţia Renault Sport. Volanul şi manerul franei de mână sunt şi ele îmbrăcate în Alcantara neagră cusută cu aţă roşie. Schimbătorul de viteze este produs de Zamac.
 
Noul Renault Megane RS 275 Trophy va fi disponibil în 20 de ţări de pe cinci continente. Preţul de pornire începe de la 38.000 de euro, taxe incluse.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: