Știri

Mitsubishi a ales să promoveze imaginea noului Eclipse Cross pe timpul eclipsei de soare din SUA

Fotocredit: 

Mitsubishi
Mitsubishi Eclipse Cross
Japonezii de la Mitsubishi au avut geniala idee de a asocia eclipsa totală de soare ce a avut loc ieri în SUA cu noul SUV Eclipse Cross, in cadrul unui eveniment la care au participat bloggeri cunoscuți din 10 țări. 
 
Spectaculoasele imagini rezultate vor fi folosite de-a lungul campaniei de lansare a noului model, prezentat în premieră mondială la Geneva, în luna martie a acestui an.
 
MItsubishi Ecplise Cross - eclipsa soare SUA
 
"A fost o oportunitate extraordară de marketing pentru noi și prin urmare nu am putut rata așa ceva", a declarat Francine Harsini, responsabilă cu vânzările la Mitsubishi Motors North America.
 
Noul Mitsubishi Eclipse Cross va încerca să fure din clientela ce până acum avea în vizor modele precum Volkswagen Tiguan sau Nissan Qashqai, urmând a fi disponibil pe toate piețele majore (Europa, SUA, Asia sau Australia).
 
Oferta de motorizare pentru noul Eclipse Cross este formată dintr-o unitate turbo pe benzină de 1.5 litri, cuplată la o cutie de tip CVT și un diesel de 2.2 litri ce va putea fi configurat alături de o cutie de viteze automată cu opt rapoarte.
 
Toate modelele Eclipse Cross vor fi dotate în standard cu un sistem de tracțiune integrală 4WD, gestionat electronic.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: