Știri

Peugeot a lansat un serviciu de comenzi on-line pentru mașinile sale

Fotocredit: 

Peugeot UK
Peugeot - comenzi on-line Marea Britanie
Peugeot este unul dintre primii constructori de automobile ce implementează un sistem complet de comenzi on-line pentru mașinile sale, prima asemenea aplicație fiind deja funcțională în Marea Britanie.
 
Împachetat sub denumirea Order Online, noul serviciu transformă clasicul site de prezentare a gamei de modele Peugeot într-o aplicație interactivă prin intermediul căreia clienții interesați pot comanda orice model produs de francezi, printr-un simplu click dat de la birou sau din confortul canapelei din sufragerie.
 
Peugeot pune la dispoziția clienților un configurator complet pentru modelele sale ce pot fi comandate on-line, fiecare modificare adusă configurației mașinii marcând și o eventuală mărire a termenului de livrare. Ofertele de finanțare nu lipsesc din configuratorul de comandă on-line.
 
Pentru siguranța operațiunilor, Peugeot a implementat pe site-ul din Marea Britanie și un complex sistem de verificare on-line a identității clienților, acest lucru simplificând ulterior tot procesul de comandă prin scutirea necesității de a se trimite documente suplimentare către dealeri.
 
După configurarea modelului dorit și apăsarea butonului ce confirmă comanda fermă, clientul va fi contactat ulterior de un reprezentant Peugeot ce va supraveghea prin servicii de tip concierge tot procesul ce duce la livrarea efectivă a mașinii.
 
În lista de producători ce au demarat proiecte similare se numără smart, Hyundai sau Land Rover.
 
Sursa: Autocar
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: