Știri

Renault Kadjar este disponibil în Franța alături de noua motorizare TCe 165

Fotocredit: 

Renault
Renault Kadjar TCe 165
Renault Kadjar este disponibil pe piața din Franța într-o nouă versiune de motorizare - TCe 165. Propulsorul de 1.6 litri devine astfel varianta de top în gama Kadjar, fiind capabil să furnizeze 165 de CP și 240 de Nm cuplu motor maxim.
 
Disponibil până acum, atunci când vorbim de motorizările pe benzină, doar în varianta 1.2 TCe 130, Renault Kadjar va putea fi configurat în versiunea TCe 165 pe nivelul de ehipare INTENS sau alături de ediția specială BLACK EDITION.
 
Noutatea din gama Kadjar este suplimentată, tot pentru clienții din Hexagon, de noua ediție limitată Megane LIMITED. Dezvoltată pe baza nivelului de echipare ZEN, ediția specială oferă în plus geamuri fumurii pentru portierele spate, jante din aliaj pe 17 inch vopsite în Dark Anthracite, capacele oglinzilor vopsite în negru, olginzi rabatabile electric, dar și inscipțiile LIMITED amplasate pe elementele cromate de pe aripile față.
 
La interior noul Megane LIMITED oferă sistemul de infotainment R-Link, cu navigație și ecran tactil de 7 inch. Clienții vor avea la dispoziție și sistemul automat de asistență la parcare.
 
Alegerea ediției limitate adaugă doar 400 de euro peste prețurile nivelului de echipare ZEN.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: