Știri

Renault ne prezintă conceptul Duster Oroch

Fotocredit: 

Renault
Renault Duster Oroch
Renault va prezenta pe 30 octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paolo, conceptul Duster Oroch. Proiectat integral în Centrul de Design Renault pentru America Latină, Duster Oroch se vrea un exerciţiu de stil ce întruchipează un pick-up cu alură de SUV masiv şi care oferă suficient spaţiu pentru cinci pasageri.
 
Noul concept Renault va fi prezentat în mod special publicului sud-american, pe o piaţă unde pick-up-urile înseamnă aproape 75% din totalul vânzărilor de autovehicule comerciale uşoare.
 
Renault Duster Oroch continuă ideile de design prezentate acum doi ani prin conceptul D-Cross, care s-a vrut o reinterpretare stilistică a modelului de serie Duster. Vopsit în alb satinat şi decorat cu elemente colorate în portocaliu, Duster Oroch impresionează prin partea frontală masivă şi prin bosajele roţilor care au senzaţia de putere. Anvelopele montate pe jante de 18 inch accentuează această senzaţie.
 
Plafonul panoramic din sticlă fumurie este mărginit de două bare argintii masive ce se continuă în partea din spate cu un suport pentru plăci de kitesurf, indicând unul din domeniile recreaţionale în care poate fi folosită maşina. DEsignerii Renault au mers mai departe cu imaginaţia, plasând două camere de luat vederi tot în partea din spate, pentru a putea înregistra momente speciale din timpul activităţilor sportive.
 
La interior consola centrală găzduieşte un ecran pe care se pot urmări în timp real imaginile furnizate de cele două camere video. Planşa de bord, ornamentele feţelor de uşi precum şi o parte învelişul scaunelor sunt fabricate dintr-un material care aduce aminte de neoprenul din care sunt făcute costumele surferilor.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: