Știri

Renault, partener al Festivalului de la Cannes 2014

Fotocredit: 

Renault
Renault - partener Cannes 2014
Pentru cea de a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes, Renault pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de 200 de vehicule, de doua ori mai multe decât în anii precedenţi. În perioada 14 - 25 mai, 70 Renault Latitude şi 140 Espace vor însoţi cele mai mari personalităţi ale cinematografiei până la scările Palais des Festivals.
 
Împărtăşind pasiunea pentru cinema de peste 110 ani, Renault este partener al Festivalului de la Cannes încă din 1983.  Anul acesta va aniversa un centenar de la apariţia personajului "Vagabondul", cunoscut sub numele de  " Charlot" în Franţa şi ţările francofone, prin scurt-metrajul "The Innovators", sub bagheta lui Carmen Chaplin. Pe muzica lui David Bowie, unul dintre starurile filmului este chiar  Renault Twin’Z.
 
Noutatea 2014 - Pentru cea de a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes, Renault în colaborare cu  Orange va oferi pasagerilor din maşinile flotei oficiale conectivitate permanentă la Internet. Datorită acoperirii 4G în regiune a operatorului Orange, routerul mobil Domino 4G Airbox plasat în vehicule va permite conectarea WiFi pe timpul deplasării către Cannes.
 
Nu în ultimul rând 15 Renault Twizy, vor fi puse la dispoziţia publicului larg, traversând plajele La Croisette.
 
O istorie de peste un secol uneşte Renault de ce-a de a 7-a artă, cinematografia, începând cu primul film al fraţilor Lumière, când Auguste Renault îşi făcea apariţia la volanul  unei Voiturette tip A, la primele studiouri de cinema instalate la Billancourt între1885 şi 1898, în vecinătatea uzinelor Renault. Această apropiere a creat legături unice. Astăzi, 200 de producţii de televiziune şi cinema au fost turnate în fiecare an cu o  flotă dedicată de 40 maşini Renault.
 
Renault este astăzi un partener privilegiat la  marile festivaluri de cinema organizate la Lyon, Deauville, Angoulême, Cabourg, Marrakech şi de curând la festivalul "Mostra" din Veneţia.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: