Știri

Renault Twizy va fi comercializat şi în România

Fotocredit: 

Renault
Renault Twizy in Romania
Renault va lansa oficial în România micul automobil electric Twizy. Cu un design complet inovator, un concept îndrăzneț şi ecologic, cvadriciclul 100 % electric Renault Twizy este disponibil pentru clienţii din România la prețul de la 7.000 Euro TVA inclus, plus chiria lunară a bateriei. 
 
Proiectat de la bun început ca un vector de mobilitate urbană 100% electrică, Twizy nu are echivalent pe piață. Twizy se adresează tuturor celor care caută un vehicul ieşit din tipare, economic şi ecologic în aceeaşi măsură ce face ca agilitatea în trafic să devină un mod de viață. 
 
“Twizy este o apariție revoluționară pentru peisajul urban local prin conceptul îndrazneț, designul inovativ și beneficiile de utilizare. Sperăm ca Twizy să își creeze repede adepți în rândul celor cu o mentalitate deschisă spre noi soluţii de transport care să facă faţă aglomerărilor urbane, dar şi celor interesați de aspectele ecologice și de economie”, a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.  
 
Cu dimensiunile sale ultra compacte (2,34 m lungime, 1,24 m lățime) și centrul de greutate foarte jos, Twizy este capabil să se strecoare cu ușurință în traficul aglomerat și să parcheze în spații extrem de înguste. În numai 6 secunde accelerează de la 0 la 45 km/h (același timp de accelerare ca și pentru un scuter de 125 cm³ pe o distanță de 50 de metri). 
 
Twizy dispune în partea frontală de o trapă care acoperă cablul de încărcare. Mașina se poate branșa astfel la orice priză de 220 V. Bateria se încarcă complet în 3 ore și 30 de minute. Având o autonomie certificată UTAC de 100 km în ciclu urban ECE-15, Twizy poate parcurge orice oraș de la un capăt la celălalt. Twizy este prevăzut cu echipamente specifice vehiculelor electrice: sistem de recuperare a energiei de frânare, tablou de bord cu afișare pentru econometru, autonomie, indicator baterie și eco scoring.
 
Dotările standard de confort și siguranță includ: airbag frontal, frâne cu disc pe toate roțile sau imobilizator electronic codat, centuri de siguranță, sistem de dezaburire și pre-echipare audio, tapițerie rezistentă la apă, 2 torpedouri și 2 spații de depozitare în spate (31L+ 55L). 
Dotările opționale includ sistem de uși cu deschidere verticală, jante de aliaj, acoperiș panoramic, senzori de parcare și multiple posibilități de personalizare. 
 
Twizy este disponibil în 2 variante: TWIZY URBAN 45 (cvadriciclu ușor), cu preț de la 7000 € TVA inclus și TWYZY Urban 80 (cvadriciclu greu), de la 7700 € TVA inclus. La aceste prețuri se adaugă chiria bateriei de la 30 € TVA inclus/lună, pentru un rulaj de 2500 km/an. Twizy poate fi achiziționat și în sistem de leasing operațional, prin Renault Finance, în condiții foarte avantajoase, de la 194 € TVA inclus (chirie lunară șasiu și baterie), pe 36 luni, avans 15% și rulaj anual de 10.000 km. Informații suplimentare regăsiți în documentația comercială atașată.
 
Pentru a familiariza publicul larg cu Twizy, caracteristicile modelului vor fi comunicate într-un mod cât mai atractiv printr-o serie de experiențe energizante. 
În perioada iunie-iulie în mai multe centre comerciale din București, Iași, Cluj, Bacău, Timișoara și Constanța, vizitatorii vor avea ocazia să descopere modelul Twizy prin intermediul aplicației interactive Kinect, dar și a testelor dinamice organizate în parcările exterioare. În mediul digital, utilizatorii vor avea la dispoziție o aplicație dedicată pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/RenaultRomania, prin care fanii vor putea crea muzică electronică și vor afla despre beneficiile modelului. 

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: