Știri

Renault va lansa în 2019 un nou SUV de segment B. Să fie oare vorba de Grand Captur?

Fotocredit: 

Auto-TestDrive
Renault Captur facelift
Renault își va mări portofoliul de SUV-uri de segment B cu încă un model - acesta urmând a se alătura începând cu 2019 best sellerului Captur în dificila luptă ce s-a încins pe piața europeană de ceva vreme. Informația vine din partea jurnaliștilor de la Automotive News, care au stat de vorbă cu directorul fabricii Renault din Valladolid, Rafael Vazquez.
 
Una dintre ipotezele legate de noul model vorbește despre o versiune Grand Captur - model ce ar putea fi construit după rețeta încercată cu succes de Renault pe monovolumele sale.
 
Noul SUV va fi asamblat pe aceleași linii de producție de la Valladolid de pe care ies și unitățile Captur, în acest scop compania condusă de Carlos Ghosn bugetând investiții de peste 600 de milioane de EURO. Tot în fabrica situată în Spania va fi produsă și o nouă versiune a motorului 1.5 dCi.
 
Este de așteptat ca posibilitățile de producție ale fabricii de la Valladolid să nu depășească valoarea actuală de 250.000 de unități asamblate anual, dat fiind faptul că noul crossover va convinge o parte dintre clienții ce până acum ar fi ales Captur.
 
Renault Captur continuă să rămână cel mai bine vândut SUV de segment B în Europa, primul semestru din 2017 marcând livrarea a nu mai puțin de 112.586 de unități.
 
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: