Știri

Ritter Broker de Asigurări, și servicii de leasing, se extinde în sistem de franciză

Fotocredit: 

Ritter Broker
Ritter Broker Asigurari si Leasing

Ritter Broker, compania specializată în brokeraj de servicii de leasing și asigurări, se extinde în sistem de franciză începând cu acest an, fiind în proces de selecție al partenerilor la nivel național.

Ritter Broker oferă soluții optime de finanțare pentru leasing atât financiar cât și operațional, scopul fiind de a oferi clienților, persoane juridice, persoane fizice autorizate și persoane fizice, soluții optime de finanțare pentru leasing.

Avantajul acestui sistem de colaborare este că, poți deveni comerciant de asigurări și servicii de leasing, prin intermediul Ritter Broker, fâră a mai fi nevoit să treci prin toate etapele de acreditare în acest domeniu, etape costisitoare atât din punct de vedere financiar cât și logistic” Cătălin Vasile - Director General Ritter Broker

Ritter Broker este o companie de asigurări fondată în 2010 din dorința a doi tineri, foști corporatiști de a crea și a ridica în spatele lor o afacere cu capital 100% românesc care să aducă servicii profesionale și premium de intermediere și consultanță în asigurări. În momentul de față, compania lansează un sistem inedit de colaborare în regim de franciză, pentru a extinde aria de acoperire și pentru a putea oferi cât mai multor potențiali clienți servicii de calitate, pe tot teritoriul țării, focusul principal fiind de a oferi franciză pentru orașele mari din România.

Noi punem la dispoziție un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenți în același timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experiența celuilalt și astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor acestora. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparență în privința comisioanelor și a contractelor.” Cătălin Vasile - Director General Ritter Broker

În afară de un vast portofoliu de produse financiare, gata create în urma unor analize și discuții ample cu societățile de asigurări colaboratoare, Ritter Broker pune la dispoziția francizatului nu doar un brand și un birou sau stand frumos amenajat ci și un ‘know how’ vast, îmbinat cu posibilitate de a comercializa o gamă de produse premium special concepute împreună cu companiile de asigurări și leasing pentru a putea satisface necesități diverse și a venii în întâmpinarea clientului.

Ritter Broker lucrează cu 27 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 10 companii de leasing financiar și operațional, putând să ofere peste 1000 de produse financiare potențialilor clienți. Produse ce pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii parteneri Ritter Broker.

“Ne bazam pe relațiile de încredere și profesionalism construite cu clienții noștri și de aceea ne dorim să aducem mereu servicii noi în întâmpinarea necesității lor. Colaborarea cu noi oferă flexibilitate, reduceri de costuri și servicii de consultanță la cele mai înalte standarde.” Alexandra Brătescu - Director de vânzări, Ritter Broker.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: