Știri

Simone Tempestini a câştigat Raliul Transilvaniei 2015

Fotocredit: 

rallyzoom.ro
Simone Tempestini - castigator Transilvania Rally 2015
Ediţia 2015 a Transilvania Rally, etapă contând pentru Campionatul Naţional de Raliuri, e fost dominată categoric de echipajele Napoca Rally Academy, podiumul final fiind ocupat în totalitate de piloţii echipei clujene.
 
Astfel, Simone Tempestini a câștigat Transilvania Rally, Bogdan Marișca a terminat pe locul secund, iar Marco Tempestini a completat podiumul. Vlad Cosma a completat succesul echipei cu victoria în Cupa Suzuki și la clasa 9.
 
“Sunt foarte fericit că am câștigat cursa de casă. Probele speciale de aici mi-au plăcut foarte mult și este extrem de important că am început a doua jumătate a sezonului cu o victorie. Suntem implicați în lupta pentru titlu în trei competiții și fiecare succes mă motivează și mai mult”, a spus Simone Tempestini, după victoria din raliul de casă. Juniorul familiei Tempestini şi-a extins astfel avantajul din clasamentul general în campionat.
 
Surpriza etapei de la Cluj a produs-o Raul Badiu, care la volanul unui Renault Clio R3 Maxi Evo, cu doar două roţi motrice, a profitat de problemele celorlalte echipaje cu maşini cu tracţiune integrală şi s-a clasat la final pe locul patru. Edwin Keleti (Ford Fiesta R5) s-a clasat abia pe locul cinci, în timp ce Dan Gârtofan a pierdut in-extremis locul trei, terminând abia pe şapte Raliul Transilvaniei.
 
Următoarea etapă din CNR va avea loc între 21 şi 22 august, la Sibiu.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: