Știri

Noul Volvo V90 este aici - iată primele imagini și detalii

Fotocredit: 

Volvo
Noul Volvo V90
După cum au promis, suedezii de la Volvo au prezentat astăi la Stockholm noul V90, versiunea break a noului sedan de clasă mare S90. Noul Volvo V90 se alătură astfel lui S90 și SUV-ului XC90 în portofoliul constructorului scandinav, dând naștere unei familii impresionante de produse de lux.
 
Cu o tradiție de mai bine de 60 de ani în constuirea de mașini break - în 1953 fiind lansat modelul Duett - Volvo își pune speranțe mari în noul V(0, cu care-și propune să atragă clienții pretențioși, doritori ai unui produs ce tinde spre exclusivism.
 
Construit pe noua platformă scalabilă SPA (Scalable Product Architecture), Volvo V90 va putea beneficia de o gamă largă de motorizări sau echipamente, toate putându-se adapta perfect în combinație cu noul produs.
 
 
 
Designul noului Volvo V90 preia, cum era și normal, elementele definitorii ale noului S90, conservând însă la partea posterioară tradiția blocurilor optice ce se întind pe verticală.
 
În materie de motorizări, V90 va putea fi configurat atât în variante disel, cât și pe benzină, la care se adaugă mult lăudata variantă plug-in hybrid T8, ce combină resursele unui motor pe benzină cu cele ale unui propulsor electric, pentru a oferi circa 410 CP și o autonomie în modul full-electric de 50 de km.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: