Știri

Tesla Model S și Model X au primit noi upgrade-uri dedicate performanței

Fotocredit: 

Tesla
Tesla Model S - upgrade iulie 2017
Tesla a operat noi modificări menite să sporească performațele modelelor Model S și Model X. Astfel, un update de software și câteva schimbări la nivel hardware vor permite reprise de accelerație și mai scăzute.
 
De noile îmbunătățiri nu vor beneficia decât mașinile ce vor ieși de-acum înainte de pe liniile de asamblare Tesla, dat fiind faptul că modificările impun și operațiuni de upgrade mecanic.
 
Modificările se văd imediat în valorile de accelerație de la 0 la 60 de mile/h, scăzute în unele cazuri semnificativ.
 
Astfel, Tesla Model S 75 poate sprinta 0-60mph în 4.3 secunde (5.5 secunde înainte), Tesla Model S 75D în 4.2 secunde (5.2 secunde înainte), în timp ce Model S 100D face același sprint în doar 4.1 secunde (4.2 secunde înainte de upgrade).
 
În ceea ce privește SUV-ul Model X, versiunea sa 75D accelerează de la 0 la 60 de mile/h în 4.9 secunde (față de 6.0 secunde înainte), în timp ce Model X 100D face același sprint în 4.7 secunde, cu cinci zecimi mai repede.
 
Tesla Model X a primit și o nouă versiune de arhitectură pentru organizarea celor șapte locuri dedicate pasagerilor, lucru ce va permite rabatarea ultimelor două rânduri de scaune în așa fel încât să se creeze o suprafață perfect plană pentru încărcarea bagajelor. Prețul noii opțiuni - 3.000 de dolari americani.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: