Știri

Audi a prelungit programul "rabla" dedicat mașinilor diesel vechi, în Germania

Fotocredit: 

Audi
Audi A4 Avant g-tron
Audi a prelungit în Germania programul "rabla" dedicat mașinilor diesel mai vechi, clienții interesați putând astfel cumpăra la un preț redus un model EURO 6 nou până la data de 31 martie 2018.
 
Demarat în vara anului trecut și gândit a se termina la finele anului ce tocmai s-a încheiat, programul dedicat renunțării la mașini diesel EURO 1 - EURO 4 propune în cazul Audi reduceri de preț cuprinse între 3.000 și 10.000 de EURO, în funcție de noul model achiziționat.
 
Cele mai mari reduceri de preț sunt oferite în cazul mașinilor plug-in hybrid sau alimentate cu gaz, dat fiind nivelul redus de emisii pe care acestea îl afișează. Astfel, cei care aleg noile Audi A4 Avant g-tron sau Audi A5 Sportback g-tron vor beneficia de un discount de 9.500 de EURO.
 
Programul dedicat schimbării mașinilor diesel vechi a venit ca o consecință în scandalul Dieselgate, toți marii producători de automobile din Germania atătându-se "generoși" în a ajuta clienții să renunțe la motorizările ce emit cantități de noxe mult peste cele afișate în broșurile oficiale.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: