Știri

Audi Q3 are parte de un refresh estetic, vizibil mai pregnant pe versiunile S line

Fotocredit: 

Audi
Audi Q3 S line 2017
Audi a operat un ușor refresh estetic SUV-ului Q3, mașina putând fi admirată începând cu 28 septembrie la Salonul Auto de la Paris. Modificările aduse exteriorului au menierea de a diferenția și mai mult designul diferitelor linii de echipare, printre care se numără și binecunoscuta S line.
 
Astfel, clienții ce vor alege noul Q3 S line vor primi un SUV a cărei parte frontală este puternic modificată, grilele de ventilație din bară având o textură de tip fagure, la fel ca și grila principală, a radiatorului și fiind vopsite în negru lucios. Aceeași nuanță este regăsită și în partea inferioară a barelor față/spate, pe pragurile laterale, la carcasele oglinzilor exterioare, dar și dacă ne uităm la șinele de pe plafon.
 
La interior, Audi Q3 S line impresionează prin scaunele sport cu suport lombar accentuat și îmbrăcate într-o combinație de piele și material textil, dar și prin numeroasele elemente cu tentă sportivă. Nu lipsesc inscripțiile "S line" de pe praguri sau de pe scaune.
 
Audi oferă în standard în pachetul S line suspensia sport, sistemul ce permite alegerea modului de rulare preferat, dar și jante din aliaj ușor pe 19 inch.
 
Noul Audi Q3 facelift va fi lansat în showroom-urile europene chiar începând cu această toamnă, primele livrări urmând a avea loc spre sfârșitul anului curent.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: