Știri

Automobile Bavaria Group continuă să-și extindă rețeaua de dealeri din România, prin noul showroom din Târgu Mureș

Fotocredit: 

Auto-TestDrive, Automobile Bavaria Group
Reprezentanta BMW - Targu Mures
Automobile Bavaria Group continuă să-și extindă rețeaua de dealeri din România. Astfel, după ce acum o săptămână era inaugurată reprezentanța din Bacău, iată că astăzi a fost deschis un nou showroom la Târgu Mureș
 
Noua locație din inima Transilavaniei oferă, pe lângă showroom-ul BMW, un atelier specializat BMW Service, un showroom dedicat automobilelor rulate BMW și MINI, dar și alte serviciiși oferte promoționale personalizate pentru clienșii din județul Mureș.
 
La evenimentul de inaugurare au fost prezenți și Gheorghe Hagi și Ilie Năstase, personalități ce sunt ambasadori de imagine BMW.
 
“Intenţia noastră pentru noua locaţie din Mureş este ca aceasta să ofere aceeaşi gamă de produse şi servicii şi acelaşi nivel de calitate precum celelalte trei reprezentanţe BMW – Automobile Bavaria Group din Transilvania, atât pentru activităţile de vânzare cât şi cele de post-vanzare. Odată cu deschiderea noii locaţii Automobile Bavaria Mureş, fiecare client BMW din zonă va găsi la noi soluţii adaptate nevoilor sale, oferte promoţionale permanente şi o echipă de profesionişti” a declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.
 
Noua reprezentanţă BMW din Mureş este situată în localitatea Corunca, Calea Sighișoarei, nr. 410. Deschiderea oficială este marcată printr-un eveniment de tip “Porţi Deschise” în perioada 31 martie – 2 aprilie şi include o prezentare completă a serviciilor post-vânzare, a showroom-ului de vânzări automobile rulate, a ofertelor promoţionale ale momentului oferite clienţilor şi sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile. 
 
Noul service BMW din Mureş oferă o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire şi hotel de anvelope. Service-ul BMW este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoză computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de tinichigerie, o cabină pentru vopsitorie, spălătorie şi ITP.
 
Echipa BMW Service Mureş este formată din specialişti experimentaţi şi include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, piese şi accesorii.
 
Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW - BavariaUsedCars.com clienţii BMW şi MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.
 
“Inaugurarea unei noi locaţii BMW în Târgu Mureş, la scurt timp după lansarea primului service BMW din Bacău, ilustrează perfect intenţiile de extindere a reţelei de dealeri BMW – Automobile Bavaria Group anunţate la începutul acestui an. Suntem convinşi că inaugurarea acestei noi locaţii însoţite de lărgirea portofoliului de produse şi servicii oferite pe plan local vor veni în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor BMW din Mureş şi Moldova.” A declarat dl. Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: