Știri

BMW Seria 2 Coupe și Cabriolet vor primi din iulie un refresh semnificativ

Fotocredit: 

BMW
BMW Seria 2 Coupe si Cabriolet - iulie 2017
BMW a operat o serie de modificări estetice și tehnologice și familiei de modele Seria 2 Coupe și Cabriolet, cele două modele compacte premium aliniindu-se de-acum celor mai noi tendințe promovate de constructorul bavarez. Schimbările se vor materializa pe mașinile de serie începând cu luna iulie 2017, așa cum se va întâmpla și în cazul BMW Seria 1 și Seria 3.
 
Astfel, schimbările de ordin estetic implică o parte frontală ceva mai agresivă, pusă în evidență de noile faruri ce oferă în standard tehnologia bi-LED și ne prezintă o nouă semnătură a luminilor de zi ce trece de la forma circulară la cea hexagonală. Opțional acestea pot fi comandate în versiunea cu lumini adaptive. Grila radiatorului a crescut puțin în dimensiuni, în timp ce gurile de ventilație găzduite de bara față sunt mai proeminente. Spatele este dominat de blocurile optice cu LED, ce includ semnătura specifică BMW, în forma literei L.
 
BMW Seria 2 Coupe si Cabriolet - facelift 2017 (01)
 
Configuratorul noilor BMW Seria 2 Coupe și Cabriolet va cuprinde noi modele de jante din aliaj precum și trei noi culori de vopsea - Mediterranean Blue, Seaside Blue şi Sunset Orange.
 
BMW Seria 2 Coupe si Cabriolet - facelift 2017 (02)
 
Interiorul copiază modificările primite și de Seria 1, regăsindu-se pe lista schimbărilor un nou instrumentar de bord, suprafețe finisate în negru lucios pe consola centrală, dar și noi combinații de nuanță și textură pentru tapițeriile din stofă sau piele.
 
Schimbările au atins și sistemul de infotainment iDrive, interfața grafică afișată pe ecranul găzduit de planșa de bord având o grafică nouă, mult mai intuitiv de utilizat. Opțional, sistemul de navigație Professional vine cu un ecran tactil a cărei diagonală ajunge la 8.8 inch.
 
BMW Seria 2 Coupe si Cabriolet - schimbari interior 2017
 
Gama de motorizări cuprinde în continuare unități în trei, patru sau șase cilindri capabile să dezvolte puteri cuprinse între 136 și 340 de CP. Diferitele variante de model îşi transferă cuplul motor fie prin transmisia manuală cu şase trepte, fie prin cea automată Steptronic cu opt trepte. Aceasta din urmă este disponibilă standard la modelele 220i, 230i, 225d şi M240i xDrive Coupe şi 225d şi M240i xDrive Cabriolet. Variantele 225d şi M240i xDrive - în versiune Coupe şi Cabriolet - dispun standard de versiune Steptronic Sport cu opt trepte a transmisie automate, care oferă funcţie de schimbare manuală montată pe volan.
 
Variantele M240i şi 220d ale BMW Seria 2 Coupe pot fi comandate atât cu tracţiune spate, cât şi cu tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive. Clienţii BMW Seria 2 Cabriolet pot comanda xDrive pentru M240i.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: