Știri

BMW va demara construcţia uzinei sale din Debrecen, Ungaria

Fotocredit: 

BMW
BMW - fabrica din Debrecen, Ungaria

Primele lucrări de construcţie pentru viitoarea uzină a BMW Group din Debrecen, cum ar fi construcţia clădirii centrale de birouri şi a centrului de formare, vor demara la începutul anului 2022. În prezent, la faţa locului sunt realizate şanţurile de scurgere a apelor pluviale, instalaţii sanitare şi diverse echipamente de infrastructură, precum şi alimentarea cu energie, drumurile de acces şi parcările pentru automobilele pur electrice care vor ieşi de pe linia de producţie a unităţii în construcţie până la jumătatea deceniului.

În 2022, echipa de construcţie şi dezvoltare a facilităţilor a BMW Group se va concentra pe construcţia unui număr de clădiri non-tehnologice, inclusiv pentru sarcinile de proiectare, certificare şi formare, precum şi pe funcţii de management şi resurse umane. În următoarele luni vor fi deschise licitaţii pentru construcţia clădirilor tehnologice precum uzina de presare, departamentul de inginerie structurală, atelierul de lustruire a caroseriilor şi sala de montaj.

"Echipa care construieşte uzina noastră şi oraşul Debrecen fac o treabă excelentă. Cooperarea noastră cu conducerea oraşului şi reprezentanţii guvernului maghiar este extrem de profesionistă, toate acordurile noastre au fost îndeplinite la timp. De asemenea, sunt foarte mulţumit de progresul lucrărilor de construcţie la şantierul nostru", a declarat Michele Melchiorre, director general BMW Manufacturing Hungary Kft. "Odată cu lucrările de construcţie a clădirii încep în 2022, intrăm în următoarea fază a dezvoltării noii noastre fabrici", a adăugat el.

La Debrecen producţia va începe cu Neue Klasse în a doua jumătate a acestui deceniu, este vorba de o gamă nouă, revouţionară de automobile, proiectate de BMW Group pentru  un sistem de propulsie electric.

Oportunităţile de carieră ale BMW Group ajung la următoarea etapă

În Debrecen, o echipă de aproximativ 20 de oameni gestionează în prezent diverse activităţi de resurse umane, operaţiuni, dezvoltare durabilă, financiare şi de planificare. Următoarea fază de construcţie va deschide noi oportunităţi de carieră, în primul rând cu domenii cum ar fi resursele umane, operaţiunile instalaţiilor, finanţele şi achiziţiile.

Oportunităţile de angajare sunt publicate pe pagina de cariere a uzinei BMW Group din Debrecen (https://www.bmwgroup.jobs/hu). Acesta este singurul canal de recrutare folosit de echipa de resurse umane a uzinei BMW Group din Debrecen pentru a selecta candidaţii.

Având în vedere că lucrările de construcţie se concentrează pe primele clădiri, ofertele de muncă sunt legate de zonele de lucru relevante. Posturile vacante concentrate pe producţie vor fi anunţate la o dată ulterioară.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: