Știri

Dacia și Renault Commercial Roumanie au ieșit din APIA

Fotocredit: 

Auto-TestDrive
Renault Commercial Roumanie
Dacia și Renault Commercial Roumanie (RCR), compania ce comercializează la noi mărcile Renault, Nissan și Dacia, au anunțat faptul că renunță la a mai fi membri în Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).
 
În același timp, interesele celor două mari societăți vor fi reprezentate de către ACAROM - Asociaţia Constructorilor de Automobile din România, principala preocupare a Dacia și RCR fiind aceea de a promova și mai bine comercializarea de autovehicule noi pe piața din țara noastră prin facilitatea achiziției de către clienții români a mașinilor ce poartă sigla Dacia, Renault sau Nissan.
 
În acelaşi timp, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie îşi vor consolida sprijinul pentru ACAROM cu activităţi la care contribuie peste 16.000 de angajaţi, în România. Una dintre preocupări vizează menţinerea capacităţilor industriale ale furnizorilor locali pentru industria auto, activităţile dealerilor şi ale angajaţilor acestora, cele peste 150.000 de persoane, a căror experienţă este foarte importantă pentru ACAROM.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: